Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 6 октомври 2016 г.

За мамата на България - и за нейния неоспорим бащица



Боко назначи Цецка за... мамата на България и се пофали на събранието по издигането й, че въпросната Цеца щяла била майчински да ни оправи и да се погрижи за нас! :-) Он самият, както е известно, пък ни е бащицата на нацията, он, Боко де, ни е нашият нов любим Тато!

Излиза, че Боко очевидно се намира в некакви тайнствени и извратени любовни отношения с... Цецка, щом двамата са ни баща и мама, нали така излиза - що се правите на улави, че не разбирате?! Он значи с нашта мама нема начин да не са се таковале, щом техни деца сме сички ние, целият народец. Мамата и бащицата на нацията нема начин да немат некакви "по-така" отношения, щом ний сичките сме се народили и сме станале техния народ: я ги виж ти, правят ми се, че не разбират даже и това?!

Да продължим нататък с героичното си мисловно усилие: Боко значи си назначи любовницата Цеца за мама на България, нали и това произтича, ако мислим логично?

Е, кажете сега, не се ли оказва, че Боко е мазохист в сексуално отношение щом като си е избрал за любовница не некоя друга, а таман възгрозната, ала за сметка на това "толкова умна" Цеца Цачева?! Излиза, по тази същата логика, щом Боко цени не друго, а тъкмо ума у жените, че наш Боко ни е... ентелектуалец, нали така излиза, мислете де, напъвайте се да сфанете!

Оттук си вадиме значи заключението, че Боко не е прост, както сам се определи, а е много умен даже, нали така излиза: щом поради извънредния си акъл е способен да цени това, дека го нема у Цеца, именно ума! По тази причина, оказва се, наш Боко е некакъв неудържим фантазьор, от което следва, че е опасен човек, който като едното нищо може да ни такова мамата, именно Цецка де, щот нали вече казахме, че они двамата с Цеца се намират в некакви по-специални отношения. И така идваме до изходнио пункт на нашето разсъждение, поради което вече го сметаме за завършено.

Бъдете здрави! Мислете яката, с оглед да намериме некакъв изход от лудницата, в която тъй арогантната боковщина натика нашата свидна България!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Толкова много злоба цвърти от поста ви, че чак е комическо.

Анонимен каза...

Няма „бащици“ и „мами“, българският политически елит като цяло е омразен на българския народ, който е натрупал колосална злоба и омраза и ако виждаше алтернатива, отдавна да се вдигнал на бунт и революция. А ако все пак има „бащица“, това е Любен Гоцев – дядо Либен, който както узнаваме от сензационното интервю на Цветан Василев, което трябва да се чете и анализира отпред назад и отзад напред, но което упорито се игнорира. Василев каза неща, които по принцип се знаеха, но сега за пръв път от 26 години са потвърдени от инсайдер: България се управлява от Монтерей, който назначава и контролира всички публични политици!!! Това трябва да е денонощно в медиите. Това е и отговорът на сакралния въпрос, който беше задаван от демонстрантите по време на антиправителствените прояви 2013-2014: КОЙ назначи Пеевски? – Ами ето, сега чухте отговора: МОНТЕРЕЙ! Но никой не реагира.