Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

понеделник, 14 ноември 2016 г.

Във вчерашния ден блогът ми е посетен от рекордно число читатели: 26 306!!!Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

6 коментара:

Анонимен каза...

Какво по-голямо доказателство за това, че все повече читатели се интересуват и доверяват на Вашите позиции и оценки по широк спектър от актуални въпроси. Бъдете здрав!
Калоян Търпенски

Рамон Меркадер каза...

Вдясно пише "показвания днес 577" бе, тъпанар!
Нещо да кажеш за изборите, май тетка Цецка не ти е отговорила на точките за образованието и не си гласувал за нея, а?

Анонимен каза...

В горната справка под "днес" се има предвид днешната дата 14.11.2016
К. Т.

Анонимен каза...

Обърнете внимание, че вдясно пише - "Показвания днес - 577". Следващия път внимавайте, преди да се хвалите. :)

Ангел Грънчаров каза...

Таваришчи, под днес се разбира именно днес, а говорим за вчера. Апропо, изображението е правено рано сутринта, днес, към 12 часа, показванията вече са 6 500 :-) До вечерта ще нараснат още повече!

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров е един от съвременните български будители, но това тъпанарите едва ли ще го разберат.
Томи Томев.