Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 14 ноември 2016 г.

Да живей тъй приказната и чудна страна КОМУНО-ЧЕНГЕ-МИЛИЦИО-МУТРОЛАНДИЯ!


Майчице мила, Премиеро Боко подаде оставка, как ли ще живеем вече без него?! Кой ще ни дава парички, кой ще разпределя благата, кой ще се грижи за нас, на кого ни оставяш, бащице наш любимый?! Свидна майчица на нацията щеше да ни дадеш, пък ето, сега заради нея и теб загубихме, бащице наш! Леле, как будем жить теперь без тебе, скъпи другарю Боко?! :-)

Простете, другарки и другари, стига повече рев, не се излагайте: та ний си имаме веке "генерал Радев", он ке ни оправя, он ке ни дава, он ке разпределя, он ке се грижи за нас, бравос, да живей нашият нов оправяч генерал Радев!

Бащицата Боко умря, да живее бащицата Радев!

Царят-генерал Боко умре, да живей царят-генерал Радев!


Да живей колосалното и непостижимо родно българско малоумие!

Да живеят тъй мъдрите ченгесарски кукловоди, които ни натресоха първо оправяча и спасителя Симеончо, после оправяча и спасителя Боко, сега по абсолютно същия маниер и със същия почерк успяха да ни организират "спонтанна народна революция" и ни натресоха оправяча и спасителя Радев, утре, ако требе, ще ни натресат оправяча и спасителя Слави Трофоновский-Учиндолский!

Да живей тъй приказната и чудна страна ЧЕНГЕ-МИЛИЦИО-МУТРОЛАНДИЯ!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

3 коментара:

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, лъжец гнусен, защо излъга , че ген. Радев е направил пред в- Правда изявлението си, в което сравнява ситуацията в родните ВВС с нов Ньойски договор?!?

Анонимен каза...

Виждате ли, че няма никакви „бащици“, щом комунистическите стратези решат, те мигом представят да бъдат такива и на тяхно място идват нови. Така стана и с Вълко Червенков, и с Тодор Живков, и Петър Младенов, и с Жан Виденов, и със Симеон Сакскобургмафиотски, и с Бойко Методиев и много други. Нито пък се оказа вярно твърдението, че ГЕРБ и пернишка печка да издигне, пак ще бъде избрана.

Впрочем време е стратезите да се назовават с истинските им имена, но никой не се опитва да разкрие тяхната самоличност. Колкото до изпълнението на задачите, за това вероятно отговаря 11-ти отдел на СВР, поне преди 1989 той беше отговорен за соцстраните от Източна Европа. А контрагент на българска почва трябва да е българското Политбюро-Монтерей начело с Любен Гоцев. Такива операции не се импровизират, те са щателно подготвени и проведени.

Така че България отново е в политическа псевдокриза, понеже тя е планирана и дирижирана. Или както пише Анатоли Голицин: „Стратезите също така са отговорни за планирането и изпълнението на ленинистката еволюция на политическата система и за начина на нейното функциониране, включително появата и повторната поява на политически „кризи”.“

Но аз питам нещо друго: как така след като България е член на ЕС и НАТО, а в Русия също управляват демократи, а не комунисти, постоянно се говори за руска намеса и сценарий? Ако въобще има сценарий, той би трябвало да е американски, понеже нали Америка командва света. Значи генерал Радев е поставен от Америка. Само че абсурдността на подобно твърдение не подлежи на съмнение.

Анонимен каза...

Честито уважаеми г-н Грънчаров!

Слава на чутовно приказната страна Зомбиландия!

Слава вечна на безсмъртните залпове на свободоносната Аврора; тя обагря мрачното ни небе с пурпурните цветове на победната зора!