Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 11 ноември 2016 г.

Видяхте ли снимката на новата и любвеобилна.. невеста на Ахмед Доган?



Булката му е при това путинка, довереничка е на самия таваришч-император Путин, абе путинистка е таз нежна булка, дет ченгесариатът ни я тика да ни стане президент.

Кратък коментар на Chavdar Kamenarov: Гледах и продължавам да гледам дебата между Цачева и Радев. За първи път виждам толкова некомпетентен генерал почти по всички въпроси. Единственото, което мога да кажа е - О, Господи, защо ни наказваш с толкова неподготвен и неподходящ кандидат за Президент?! Да не говорим и за моралните му качества, бягство от служебните му задължения, бягство от семейните му задължения и спирам дотук, тотална липса на всякаква визия, защото каквото и да посоча е смайващо неподходящ за Президент, най-меко казано!

За разлика от този нещастен генерал Цецка Цачева се открои и то рязко, като изключително подготвен държавник и с огромен вътрешен потенциал и външна визия. Генерал Радев се превърна в бледа сянка на Цецка Цачева.

МОЯ РЕПЛИКА: Размишлявайте какво да правите в така създалата се нелека ситуация. Аз също размишлявам. Едно нещо знам: не бива да се самоотстраняваме от участие в изборите. Но кой в така създалата се ситуация е верният, е разумният избор?! Много е тежко да се реши. Трябва обаче да правим нещо за доброто на България. Какво можем да направим ли? Трябва да го изнамерим...

Радев получи титлата ДЕГЕНЕРАЛ от един остроумен коментатор, аз бих променил малко думата в изписването: ДЕГЕНЕРАТ ми звучи по-добре и по-вярно, а и много повече му приляга. Комунистически ДЕГЕНЕРАТ, лъжлив колкото искате, щото комунизмът е най-вече точно това: лъжене до припадък! Комунистите могат само това: да лъжат - лъжата е убиване на истината! Да, на второ място наистина умеят да убиват най-садистично - доказали са на дело, че умеят да убиват не само истината, но да убиват и всички ония човеци, за които истината нещо значи. Накрая комунистите изключително много умеят да крадат; краденето е тяхната стихия! Ето това са трите кита, които крепят "единний пресветлий комунизъм", тази душевна и човешка патология. От комунисти и от комуноиди-дегенерати нищо добро не може да се очаква, а само беди, злини, престъпления.

Цецка Цачева в тази оптика дали е успяла поне малко да се декомунизира? :-) Да лъже и тя умее, нали така, то си й личи. Да убива дали може нашата тъй хрисима и кротка Цецка? (Дегенералът може, ох, как може да убива дегенералът!) А да краде Цецка може ли? Има ли скрупули тя против краденето?

Едва ли. Но сякаш е по-малко дегенерирала от Радев, тоя Матросов на късния и толкова патологичен, сиреч уродлив български комунизъм.

Егати избора ни предстои в неделя! Аз наистина не зная какво да правя. Помогнете ми, хора? Някой знае ли смислен изход от тая проклетия?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

6 коментара:

Bacho Кольо каза...

Видяхте ли снимката на новата и любвеобилна.. невеста на Ахмед Доган?
Не, не я видяхме.
На снимката се вижда само безталантността, злобата и безсилието на автора и.
...и тъпата безкритичност на тези, които я окачват по блоговете си.

Bacho Кольо каза...

"Но кой в така създалата се ситуация е верният, е разумният избор?! Много е тежко да се реши."

Толкова ли те е срам да кажеш, че вече си го решил?!? Кому е нужно лицемерието ти?!?

Анонимен каза...

Лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар Лукарски казва: Винаги каузата на СДС е била за антикомунизъм. Не можем да позволим червен генерал да застане начело на България. Ще подкрепим кандидата на ЕНП – Цецка Цачева. Това мисля, че е редно да направим като коалиционни партньори. Това е решение на РБ и ние ще подкрепим Цецка Цачева. Това са думи на лидер на СДС, на изразител на идеите на партиите в Реформаторския блок или лично мнение? Защото кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков не призовава избирателите си да гласуват за Цецка Цачева на балотажа, а да изразят личната си воля. Кой кой е в случая?

Анонимен каза...

Ако сме обективни, трябва да признаем, че генералът се представи по-добре.

А иначе: „ДСБ не може да застави своите избиратели да подкрепят нито един от участниците във втория тур.“ Това се казва в декларация на партията. Самият Трайчо Трайков също не призовава да се гласува за определен кандидат. Това е много показателно.

Като привърженик на свободата трябва да знаете, че свободата е да се гласува, но и да не се гласува. При това негласуването също може да бъде израз на актива позиция, а не да е мотивирано от политическа пасивност, ниска политическа култура, безхаберие и равнодушие. Освен това вече има и опцията „не подкрепям никого“, макар че това е преписано от руския закон и дори в Русия тази опция беше отменена.
Интересно е, че лидерката на БСП преди 1989 не е била член на БКП, докато лидерът на антикомунистическата десница е бил – хаха.
Но аз не призовавам нито към това да не се гласува, нито да се гласува за някой определен кандидат.

Обаче пак питам: кого бихте подкрепили в Русия - Путин, Зюганов ии Жириновски?

Анонимен каза...

ГЕРБ ще спечели балотажа на изборите в неделя, ако до обяд в деня на вота Бойко Борисов подаде оставката на кабинета. Това прогнозира лидерът на ДСБ Радан Кънев, като обяви, че само така би гласувал в полза на Цецка Цачева.

Ако няма оставка, Кънев щял да задраска квадратчето „не гласувам за никого”.

По думите му кампанията на Цецка Цачева е изградена върху "мачкане на свободата на българина, мачкане на кметове, директори на болници, служители в частния сектор". "Защото на нас ни казват гласувайте по съвест, но да сме наясно къде е съвестта ни. А нашата е винаги за свободата срещу тиранията. На тази база трябва да направим нашият избор", каза Кънев.


"Казва ни се "Цецка е равна на Европа", но вярно ли е това", попита той.

Анонимен каза...

Ако не гласуваш, помагаш на Радев. Ако гласуваш за Радев, помагаш на БСП. Ако гласуваш за Цачева, има вероятност да не помогнеш на нито един от тях, а на България.

Томи Томев.