Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 15 ноември 2016 г.

Ябълката на познанието



Съзнава ли този човек в каква опасна авантюра го въвлякоха кукловодите?! Дава ли си той сметка как и за какво му е отредено да бъде употребен? Дали съвестта му го терзае поне малко заради голямата лъжа, в която беше принуден да участва? Всъщност човек или зомби е този "генерал"?

Още един мой коментар: Таз Беновска, малее, колко е отворена: фърля ябълка на самия "генерал Радев", сиреч, сваля подобно на Ева "генерала", новоизбран президент, без да се смущава от сексуалния подтекст на това фърляне на ябълка, която "генералът" пък успял така мъжествено да фане, че Беновска май се е подмокрила от мъжествеността му! (До вчера същата тая Беновска пък се подмазваше на другио пич, на генерало Борисов, ама сега он не й е веке толкоз интересен!) Леле, колко отворена стана нашата приказна страна МУТРОЛАНДИЯ щом като хем "журналистките", с извинение, са така отворени, а и президентът е такъв отворен пич, малее, егати пича, фанал обаче ябълката! А пък др. Валерия Велева, разбира се, ревниво се е възмутила публично от таз сексуална задявка, но нема нищо, тя ще омеси пък баница на "генерало" и ке му я занесе та да си хапнат на четири очи! Малее, и тя грешка нема, абе "журналистите", с извинение, у нас са голема работа, никаква грешка немат, знаят как да се мазнят на властта!!!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

3 коментара:

Анонимен каза...

Важно е да се идентифицират кулководите и това даже не е толкова трудно, ако ДАНС имаше воля и желание за това, но това няма как да стане, понеже самият ДАНС е под контрола и инструмент именно на кукловодите и те няма да се саморазобличат.

Само че аз питам: как така 27 години след промяната се говори за някакви кукловоди? Не е ли България свободна и демократична страна, член на ЕС и НАТО и няма ли в нея спонтанен, свободен политически процес? Как въобще може всички тези процеси да са нагласени? И дори да допуснем, че са нагласени, те може да са нагласени само от Вашингтон, понеже след 1991 Америка командва еднолично света, или от „глобалистите“, ратуващи са „Нов световен ред“. Само че абсурдността на това твърдение е очевидна. Не Вашингтон, а Москва диктува събитията в България. И не само в България. Какво е например влиянието на Вашингтон върху изборите в Русия? Отговорът е: никакво. А какво е влиянието на Москва върху изборите в Америка? Отговорът е: огромно - макар и (все още) не чак толкова всеобхватно и решаващо като в уж „бившите“ съветски сателити като България.

Анонимен каза...

АIG, нещата са порнография, не мислиш ли? Време е да се сетим, че изразяваните макар и велики мисли от малка държава не струват дори и една стотна от изразяваните глупави мисли от велика държава, да речем Щатите или Русия... Понял?...

Ангел Грънчаров каза...

Объркал си се както винаги, таваришч кагебист, истината и сега е съвсем различна от това, което ти се чини: великите мисли си остават велики мисли независимо от това къде и от кого са изказани, глупавите мисли си остават глупави мисли и когато са изказани било във велика държава, било от велик човек. Между другото защо смяташ Русия за велика държава? Какво, моля ти се, е великото в нея? А не допускаш ли, че единствено ненавистта към свободата е единствено великото в тази империя на злото, в тази прочута световна тирания?