Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 7 ноември 2016 г.

Яяяя, Боко откога пък стана толкова силно "антикомунистически" настроен?!



Бойко Борисов: Наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат. Възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място - сред свободните европейски народи.

Кратък мой коментар: Я, Боко откога пък стана толкова силно антикомунистически настроен?! :-) Да не поверва човек в такова едно коренно прераждане? Само за да ни излъже да гласуваме за Цецето ли се насилва да се прави на толкова "твърд антикомунист"?! :-) Егати лъжецо?! Той много ни подценява бре, хора, вие нима ще му се вържете ли на тез толкова прочувствено-лицемерни думи?!


И кой ли му ги съчини, прочее? Он такова изречение никога не може да съчини ако ще да си съдере дебелио задник!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

7 коментара:

Анонимен каза...

Оставете българските избори – кой какво казал и рекъл – това няма съществено значение. С Радев България ще се ориентира по-ясно на Изток, което даже може би не е най-лошия вариант, понеже Русия явно ще е новият хегемон на мястото на Съединените щати, които свършват и повече няма голям смисъл да се залага на евроатлантизма. Нека България поне веднъж в последните 140 години бъде истински прагматична и на страната на победителя.

Следете обаче внимателно изборите в САЩ, те са съдбоносни, може би само всеки момент ще започне голямата война. Те ще е изненадваща и страшна, понеже хората не си дават докрай сметка за унищожителната мощ на съвременните оръжия.

Анонимен каза...

За да има Западът надежда, Тръмп трябва да спечели.

Анонимен каза...

Да, въпреки всичко Тръмп е по-приемливият кандидат, но работата е там, че нему няма да бъде позволено да спечели, а ако противно на всичко все пак победи, няма да му бъде позволено да встъпи в длъжност. Ситуацията е крайно критична и драматична.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч кагебисткий пропагандист, ти си се побъркал. Русия викаш ще е новият хегемон в света? :-) Та тя вече беше такъв хегемон, нещо си се объркал? Нема ли психиатрии наблизо? :-)

И кога по-точно ще издъхнат Щатите - че да успея да си купя свещ, която да им запаля? :-)

Анонимен каза...

"... са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове" Другарката (ех, партиен секретар в БКП!) явно се е покаяла за тези си увлечения, та сега ще се бори и с тоталитарното комунистическо ляво! Виж ми окото, особено лявото!

Radomir Parpulov

Анонимен каза...

Факт е, че Западът е в неудържим упадък. Пустинните диваци ще му видя сметката.

Анонимен каза...

Да, потвърждавам абсолютно сериозно, Русия ще е водещата световна сила, може би дори още след няколко седмици. Западът пропиля целия си капитал и всички шансове, които имаше и сега никой не му е крив. Имаше достатъчно предупреждения, но всичко това отиде на вятъра.