Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 15 ноември 2016 г.

Новият ни президент се отличава и със завиден морал, няма що: дали Радев не трябва да загуби президентството по морални подбуди?!




Розовият сериал около кандидат-президента на БСП Румен Радев е на път да го дискредитира сериозно.

Радев и жената, с която живее в момента – Десислава, сключват брак на 12 август 2016 в район „Студентски“, показа проверка на ПИК. Тоест преди по-малко от 20 дни. Папараците на ПИК дебнат Радев от 10 август, първите снимки са от тази дата. Така че, технически погледнато, към момента на кадрите Десислава все още не е била законна съпруга. Това го пиша в името на историческата справедливост, няма голямо значение.

По-важното е, че Радев сключва брак очевидно под напора на обстоятелствата, заради политическата кариера, обществения шум и медиите, сякаш да препотвърди старата максима, че българинът се жени само под натиск.

Прави го чак през август 2016 г., а разводът му е от 20 януари 2014-а. Защо е чакал повече от две години, ако е толкова влюбен в Десислава?

И друго важно. Вече е официално признато: генералът е поддържал интимни отношения с пиарката си във ВВС. Това е конфликт на интереси, недопустим според армейския устав, както коментираха пред ПИК военни и юристи. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)


КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Новият ни президент се отличава и със завиден морал, няма що! :-( Срамота, да се разведеш и да си зарежеш децата заради една любовница! Дали Радев не трябва да загуби президентството по морални подбуди - както оня английски крал, който за една дама загуби цяло кралство?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

13 коментара:

Гъди Гъдев :)) каза...

Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.

Ангел Грънчаров каза...

А пък нищожните умове повтарят като папагали латински поговорки, които не разбират...

Анонимен каза...

Защо е тая злоба? Нагонът ли го направи пилот? По мъже ли да се заглежда? И каква е вината ,че е предпочетен от две кандидатури на производните на БКП?

Хема Чангова

Анонимен каза...

Хема Чангова...Разочаровате ме ...Радев е избор на Корнелия Нинова....Тя е социалист, така ли е ...следите ли ми мисълта...:-) Колко пъти досега при соц. управление Република България е просперирала, се е повдигала от дъното на бедността!?Точно обратното!Да не говорим за продънването на комунизЪма им...на комунистите , точно, чиито наследници се именуват социалисти и имат наглите и неморални претенции да управляват, т.е. да продължават, да разсипват страната! И са го доказали многократно! Е, то бива това да не се разбира от простия народ, от стадото, но, когато се обаждат уж просветени, културни и мъдри , като Вас интелекти в защита на тъпия им и русофилско настроен военен, неморален служебно и семейно, безпросветен лаик в политиката - е кандидатът им на социалистите, вече избран за президент , който е предварително оценен правилно от най-просветените ни, най-мъдрите, най- вещите ни философи, политолози и журналисти, че не е подходящ за тази длъжност, вярвайте ми ...ми става ...мрачно и безизходно! :-) Става ми тъпо! Става ми и лошо! Кои са посочените от мен най-най ли!Ето ги: Ангел Грънчаров, Огнян Минчев и Иво Инджев стигат ли !Ако не , то бих добавил Евгений Дайнов и Иво Беров....има и още! Слушайте и следете честните си, разумните, културните си и мъдрите си професионалисти, а не социо-комунната паплач и измет г-жо Хема Чангова, ако изобщо сте в кондиция да поемате определено мъдрия ми съвет! :-) И...знайте Мила, обикновено в шегите ми има 108 % истинност! :-)

Владимир Петков

Анонимен каза...

Нямаме ми си друга работа коментираме жените и роднините на човека. Г-н Грънчаров ерудиран човек сте, етично ли е да говорим така. Разбирам че не Ви харесва но не ви прави чест да коментирате лични а не професионални неща. Признак на простотия и злоба е това. Затова не можахте да убедите никой да гласува за Цецка.

Stoyan Tasslakoff

Анонимен каза...

А на какво е признак появяването на първата "дама" с това костюмче с толкова неприлична дължина,при положение,че знае къде отива и коя е вече? Аз лично се чувствам меко казано скандализиран.

Branimir Nikolov

Гъди Гъдев :)) каза...

Много добре ги разбираме идеята им даже, за разлика от други ;) За което свидетелства блога :)))

Хихихи, тук се е събрала някаква група сърдити старчета, че и си правят някакъв култ към личността ... :D

@Владимир Петков - следвайте и не мислете. Да? :))

Ангел Грънчаров каза...

Разбирате значи, тъй ли? :-) Интересно. Хихи!

Гъди Гъдев :)) каза...

Хехе
Защо така интересно? Не разбирате ли ? :)

Ангел Грънчаров каза...

Нет, таваришч, мы ничего не понимаем, только вы понимаете. Вы все понимаете, Вы всепонимающий! :-)

Ангел Грънчаров каза...

Хихихи...

Анонимен каза...

Бай Ангеле защо не си гледаш старините и си вреш носа там където не ти е работата човешката злоба балкански манталитет друга работа май си нямате да оплювате и ругаете хора със амбиций и авторитет .всеки има свой живот не си човека да го съдиш когато една печка не гори във къщата ,когато едно цвете не се полива няма живот затова всеки си определя съдбата а Що се отнася за децата те са като птички наесен излитат на юг всеки си има своя съдба затова нека с божията воля изведе тази затънала държава от калта и подобри човешките нужди на българския народ пожелавам му здраве и късмет успех!

Dinko Dinev

Гъди Гъдев :)) каза...

Хохохо ;)
Благодаря другарю :)