Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 6 ноември 2016 г.

Боковщината, милиционерщината, ченгесарщината и неокомунистическите лъжльовци от БСП ще бъдат забравени скоро и завинаги



Иначе аз съм безкрайно доволен от вота за президент. Ето каква изключително позитивна последователност от събития ще последва от него:

- Боко подава оставка, правителството пада, обявяват се нови парламентарни избори;

- "Генералът" Радев става президент и отива най-напред да се поклони на господаря си Путин и да му цуне... нозете; в резултат на преживяното унижение синя София се вдига на протест, блокира аерогарата, пътищата, ж.п.линиите и на "генералът Радев" се налага да се пресели да живее завинаги в Москва, при събрата си Янукович;

- Боко и БСП след парламентарните избори обявяват коалиционно правителство и след 6 месеца довеждат страната и народа до страшна жан-виденова хиперинфлация, по причина на която синя София ги изритва от властта; Боко заминава да живее при братя Галеви в Буркина Фасо!

- Новият оправяч на нацията Слави Трифонов става културно-музикално аташе на България в Зимбабве и е забравен от малоумния народ; целия Библиотекарски институт е мобилизиран да строи с голи ръце АЕЦ "Белене";

- На новите президентски избори Президент на България става Трайчо Трайков, а Премиер след новите парламентарни избори става Радан Кънев. Меглена Кунева заминава посланик в Монголия, за помощник-посланик при нея е назначен Едвин Сугарев.

- Ангел Грънчаров става министър на реформата в образованието и той закрива МОН за вечни времена;

- България за кратко време става най-проспериращата страна в Европа и в целия свят.

- Боковщината, милиционерщината, ченгесарщината и неокомунистическите лъжльовци от БСП са забравени завинаги.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

7 коментара:

Ангел Грънчаров каза...

Ех, Аецке, Аецке, защо не отиде да станеш юрисконсултка на АЕЦ "Белене", ами се фърли да ставаш президентка?!

Анонимен каза...

Демократите в европейска България ще подкрепят безусловно на втория тур г-н Премиеро, който си позволява без капка неудобство да демонстрира някакъв див и варварски азиатско-руски обскурантизъм.(???!!!)

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, кво стана с прогнозите ти за Трайчо?
Ти колко процента му даваше?
Аз, признавам си, сбърках - давах му максимум 5%, той спечели 7.

Анонимен каза...

Горното не е вярно, защото:
Кандидат-президентът на Реформаторския блок Трайчо Трайков отрече да е давал подкрепата си за Цецка Цачева на предстоящия втори тур на изборите за държавен глава.

Ето какво написа той във фейсбук:

"С изненада научих за изявлението на г-н Лукарски, че съм се съгласил да дам подкрепа за кандидата на партия ГЕРБ. Искам ясно да заявя, че не съм дал подкрепата си за нито един от участниците в балотажа и смятам за почтено всеки да изказва собственото си мнение, а не да спекулира с чуждото."

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч первый анонимный кагебисткий пропагандист размечтался... :-)

Таваришч второю кагебисткий пропагандист Колю тоже размечтался :-)

Ех, мечты, мечты...

Анонимен каза...

Къде са ти великите думи, че Трайчо отива на балотаж, мекере ?

Говориш много, анализираш и накрая пак нищо не можеш да предвижиш! Взимаше най-нагласените социалистически проучвания и гръмко заявяваше, че Трайков отива на балотаж, а сега ?! 6% процента ... пълен резил!

Смешен си бил и винаги ще си останеш!

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч тупоумный, читай что я написал, понял?!