Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 2 ноември 2016 г.

На балотаж отиват Цецка Цачева и Трайчо Трайков, кукловодите от ДС и мафията тотално губят контрол върху събитията у нас!



Виж: Прогнози за избори 2016: Цецка Цачева и Трайчо Трайков на балотаж

РЕЗУЛТАТИ:

За Цецка Цачева 41% (25%)
За Трайчо Трайков 14% (8%)
За Ивайло Калфин 10% (6%)
За Румен Радев 10% (6%)
За Татяна Дончева 7% (4%)
За Красимир Каракачанов 5% (3%)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

15 коментара:

Анонимен каза...

След няколко дни ще се види дали е така. Отсега ви подсказвам - няма да е така.

Анонимен каза...

Не бива да се поддаваме на изкушението да представяме желаното за действително. Като философи трябва да запазваме чувство трезв разум и чувство за реалност. За съжаление кукловодите не губят контрол. На балотаж отиват Радев и Данговска, Трайчо ще вземе 5-6%.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, знам, че си длъжен да работиш за ченгесарската кауза, ведь затова ти плащат, но все пак имай предвид, че постоянно да се лъже някак си не върви...

Анонимен каза...

Ами... след изборите ще ви напомня този ни разговор, Грънчаров (даже му направих скрийншот за всеки случай). Тогава ще е ясно кой от нас е прав и кой - не. Нали така? :-)

Анонимен каза...

Не бива да изпадаме в пословицата "гладна кокошка просо сънува". Това, което ни е иска, далеч невинаги е истина. Трайчо няма никакъв шанс за балотаж. На балотаж ще са генералът и Цецка. Факт.

Bacho Кольо каза...

Грънчаров, в главата ти е настанало тотално смесване на желано и действително!
Мисля, че само извратен козяшки петоколонник , като твоя милост , може да си въобрази, че Трайков ще получи повече от 5% народен вот!

Анонимен каза...

Дочакахме една абсолютно реална изборна прогноза,всичко друго е нереално и манипулативно.
С. Монев

Ангел Грънчаров каза...

КГБ и комуноидните рублофилски сволочи искат "генералът" и "другарката партийна секретарка на БКП" да са участниците в балотажа. Но едно е тяхното желание, друго е реалността. Трайчо Трайков води във всички независими проучвания и той според тях ще бъде единият участник в балотажа.

Анонимен каза...

Така е... Участник в балотажа, а най-вероятно и ...
С. Монев

Bacho Кольо каза...

Добре де, само след 4 дни ще лъсне голата истина за несъстоятелните ви прогнози. Няма ли да се срамувате от факта, че толкова слабо познавате нагласите на народа си?!?
Защо ли питам? Сигурен съм чу такъв гьонсурат като Грънчаров или ще се направи на разсеян, или, което е по-вероятно, ще обвини народа си в тъпота и продажност.
Както и да е . На 6.11. вечерта, живи и здрави, ще се види кой крив, кой прав...
А иначе съм съгласен, че Трайков е възможно най-доброто, което седесарите можеха да излъчат от постната си кадрова банка...

Анонимен каза...

Вярно е, че Трайков е добър кандидат. Според мен обаче генералът го превъзхожда доста. По-интелигентен е и разсъждава по-разумно. Струва ми се, че той има най-голям шанс да спечели. Вероятно за него ще гласувам.

Ангел Грънчаров каза...

Ако генералът-женкар е... "интелигентен", то тогава явно има нещо сбъркано във Вашето понятие за интелигентност...

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч Колю, казвам какво твърдят неманипулираните, непоръчкови или свободни проучвания на общественото мнение, които се правят в интернет. Разбира се, нямам никакво съмнение, че официалният резултат ще бъде натамънен според поръчковите "прогнози" на кагебистката медийна сбирщина или гнус, както искате я определете. Вие нима не знаете, че у нас изборите се правят така, че да "докажат" онова, което свидно желае мафията, олигархията? Нима сте толкова наивен, а, таваришч Колю?!

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров,

Може би не разбирате достатъчно от емпирична социология. Анкетите в интернет, колкото и приятни да са за симпатизантите на РБ и Трайчо, за съжаление по ред причини не са представителни за страната. Те в най-добрия случай и с уговорки може да са представителни за интернет- аудиторията, но не за целокупния електорат. Достатъчно е да имаме предвид, че например електоратът на БСП е застаряваш, концентриран главно в малките градове и села и ползва интернет свръхпропорционално малко. Затова резултатът на БСП в тези анкети винаги ще е подценен, а този а РБ надценен.

Мога да Ви уверя, че разполагам с данни от неманипулативни, надеждни проучвания и там Трайчо за съжаление няма повече от 5-7%.

Но Вие сте прав в един друг смисъл: резултатът от изборите би бил съвсем друг, ако кандидатите и партиите бяха наистина равнопоставени във всяко едно отношение. Това обаче не е така, понеже държавните структури и медиите работят главно за ГЕРБ и БСП. Иначе при наистина равни условия и честни избори резултатът на РБ и Трайчо би бил съвсем друг. Ако котката обаче беше кон, щяхме да яздим нагоре по дърветата.

Светът е такъв, какъвто е и неговият резултат е такъв, какъвто е.

Анонимен каза...

И да добавя: изборите може да бъдат манипулирани предварително и по време на гласуването, а впоследствие и донякъде фалшифицирани, но каквито и хватки да се прилагат, е трудно 30% да бъдат направени на 5%.