Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 14 ноември 2016 г.

След края на проекта "Боко Борисов" кукловодите бляскаво ни наложиха проекта "генералът, върнал България в лапите на побеснялата руска медведица-стръвница"!



Интересно, а защо ли нито един журналист не се сети да запита Боко Борисов защо не си подаде оставката и като лидер на партията ГЕРБ - след като заради негови груби грешки партията му загуби тия избори и като капак на всичко Боко сам предизвика дори и правителствена и парламентарна криза! За такива неща в нормалните страни лидерите на партиите мигновено си подават оставките.

И още едно нещо се набива на очи: това, че Боко Борисов очевидно не е политически играч, вземащ независими решения; той чисто и просто изпълнява решения, взети от неговите кукловоди, ония, които създадоха политическата кукла на конци, носеща името "Боко Борисов". Ето и сега биде наредено на Боко да загуби изборите за президент и той изпълни нареждането. Наредиха му да подаде оставка и като премиер, той я подаде. Кой ли поръча ритуалното политическо самоубийство на Боко Борисов? Ами ясно кой: тия, които платиха възхода му, т.е. кукловодите от ДС, които сами от своя страна са на подчинение от КГБ, от Москва.

Та он, Боко де, значи изпълнява всичко, което му наредят кукловодите, т.е. ония сили, които инвестираха сума ти пари в политически проект "Боко Борисов" или, иначе казано, "бодигардът на Т.Живков, станал пръв оправяч на малоумната нация"...

От днес започва реализирането на нов политически проект на същите тия сили, които инвестираха в Боко Борисов, и това е проектът "натовският генерал, който върна България в лапите на побеснялата руска медведица-стръвница"!

ДОБАВКА: Ilian Vassilev: Операция "Президент" на Кремъл продължава - след отстраняването на Пленвелиев, Радев вече е президент. Остава обаче най-важната битка - Парламента. Тук се намесва референдума на Слави с мажоритарните избори - идеята е вълната "Радев" да изтласка БСП на върха с нови кандидати "а ла" Радев и БСП и ДПС да формиат ярко мнозинство.

Както казах Борисов ще подаде оставка - толкова за десните които спекулираха с тази тема по недостоен начин.
Борисов няма да си направи изводите. Той не може да се промени и ще повлече ГЕРБ със себе си.

Кратък мой коментар: Да, операция "Президент" на Кремъл е успешна, президент на България вече е руският кандидат Радев! Решаващата заслуга за успешния финал на тази операция има г-н Премиеро на България Боко Борисов...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

Браво на тов. Нарижкин и 11-ти отдел на СВР, специални благодарности и на др. Любен Гоцев за бляскаво проведената операция. Всичко това впрочем показва настъплението на Русия, ние се намираме във финалната фаза на комунистическата стратегия. България никога не е излизала от руската сфера, просто е дошъл моментът тя отново да се ориентира ОТКРИТО отново на Изток.