Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 17 ноември 2016 г.

Защо не протестирате срещу гигантската манипулация, защо съучаствате в поругаването на България, която руско-кагебисто-ченгесарска мафия си позволи да извърши пред очите ви?!



Един интернетен дървен "философ" разсъждава, че било трябвало да чакаме негодните ни управници да се изложат хубаво, а пък само след като вече са направили поразиите си сме били имали "моралното право" да протестираме; на което счетох за нужно да отговоря ето какво:

Някои са се изложили още с факта на своето недостойно съществуване. Т.н. генерал "Мама, я льотчика Радева люблю, ох, как сильно льотчика Радева я хочу!!!", който стана Президент на България, вече се е изложил достатъчно за да почнем да протестираме така, че тази руска марионетка да не посмее да встъпи в длъжност.

Щото ако не сте осъзнали още да ви го кажа: неговото избиране за президент с тъй мощната и неоценима помощ и подкрепа на г-н Премиеро Боко Борисов е такава гигантска манипулация, в сравнение с мащаба на която избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, което изведе десетки хиляди граждани на протести, изглежда направо безобидна детска играчка! Вие и това ли не сте осъзнали още?!

Най-вероятно още не сте осъзнали даже и това и по тази причина не протестирате, което показва, че още доста много ще страдате - и то съвсем справедливо ще страдате! Защото престъпното безхаберие, причинено от крещящо неизползване на дадената ни от Бога способност за разсъждение, е непростимо: то означава, че тъкмо вие, а не някой друг, фактически СЪУЧАСТВАТЕ в поругаването на България, която руско-българската кагебисто-ченгесарска мафия си позволи да извърши пред очите ви.

Извърши го, ала вие продължавате да гледате така, че сякаш сте не човеци, а безразсъдни говеда! Сякаш сте именно говедата от картината на Златю Бояджиев, пред която имаха добрината да се снимат и двамата ни президенти, ала вие и този толкова ясен и прозрачен намек даже не разбрахте!!!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

Хората не са ненормални и много добре разбират какво означава избирането на Радев. Но те няма да излязат на улични протести, понеже самият им вот беше протестен – против правителството на ГЕРБ. В тази ситуация те просто нямаха алтернатива и изразиха възмущението си именно чрез гласуването за Радев, съзнавайки, че това не е изход и решение.

Само че аз питам отново: как така „руско-кагебисто-ченгесарска мафия“ в страна - член на НАТО и ЕС, 27 години след рухването на комунизма както в България, така и в СССР и световна хегемония на САЩ?

Анонимен каза...

За сметка на това американците протестират срещу избирането на Тръмп, което би трябва да Ви изпълва с възторг, понеже за Вас демокрацията е равнозначна на улични протести, всички други форми на протест за Вас са неприемливи. Браво, свободолюбиви американци!

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, Радев беше ИЗБРАН на ИЗБОРИ. Тоест, избраха го гласоподавателите. Не мафията. Изборните резултати са съвсем ясни. Не признавате ли демокрацията?!

Анонимен каза...

Макар че е пресилено да се сравняват България и Америка, все пак има и паралели и те са в това, че хората и в САЩ, и в България са толкова отчаяни от самоубийствения курс на двете страни, че макар и да не харесват много неща у Тръмп, респ. у Радев, са готови да им дадат шанс.

Bacho Кольо каза...

"Празни мисли на един празен човек"

Дж. К. Джером

Ursus Major каза...

Духовен педераст като вас, Грънчаров, е много по-голям позор за нацията.

Анонимен каза...

Трамп, Радев и Додон — глашатаи нового мира?

Победу на выборах Трампа, Додона и Радева что-то объединяет. Но это не «хитрый план Путина», как пугают читателя либеральные журналисты. Это и не симптом деградации одураченного популистами массового избирателя, как может утешать себя интеллектуал, поставивший на Клинтон. Это — что-то более масштабное и серьезное. Это — предчувствие глобальных перемен.

США далеки от Молдовы и Болгарии. Далеки географически и цивилизационно. Тем не менее, результаты выборов в США, Молдове и Болгарии произвели схожий эффект. Удивление. Недоумение. Можно найти некоторые общие моменты.

http://4esnok.by/analitika/tramp-radev-i-dodon-glashatai-novogo-mira/

Гъди Гъдев :)) каза...

А ти защо не протестираш, Грънчаров? :)

Анонимен каза...

Гнусно, гнусно...