Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 27 декември 2016 г.

Защо новият ни президент е досущ точно физиономично копие на някогашния ни комунистически диктатор?



И тъй Румен Радев дали наистина не е незаконен син на другаря Тодор Живков?! С какво да обясним тяхната поразителна физиономична прилика? Той наистина прилича на др. Т.Живков сякаш са две капки вода, сиреч, сякаш е негов биологичен син? (По-скоро синът никога няма да прилича толкова много на баща си отколкото "генерал Радев" на диктатора Живков!)

Възможно ли е Р.Радев да е заприличал на Тодор Живков само защото е дълбоко и вътрешно причастен на комунизма на кумира си?! От мисли и копнежи за и по Живков да е заприличал на него и физически, има такава възможност - щото духът оформя материята, не обратното!

Има голяма мистика в тази прилика, да знаете това нещо от мен. Да оставим настрана че ще станем за смях пред целия свят когато чуждите журналисти осъзнаят, че новият ни президент е досущ точно копие на някогашния ни комунистически диктатор!

С какво ли не смайвахме света, но с това чудо невиждано вече ще поразим цялото човечество!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

5 коментара:

Анонимен каза...

Toi se e prerodil vav Radev - ne vi zavijdam

Elena Halatchev

Ангел Грънчаров каза...

Дали Тодор Живков не е вампирясал и се е преродил в Румен Радев?! :-(

Анонимен каза...

Това отношение към един НАТО-вски офицер с най-високи оценки от страна на представителите на най-демократичната страна и армия оставя подозрението за принадлежност /скрита/ на автора към така декларативно ненавижданите от него сили и организации!

Ангел Грънчаров каза...

Под "най-демократичната страна и армия" разбираш съветско-путинската страна и армия, така ли?! :-) А иначе оценките на таваришч Радев са най-високи именно от страна на съветско-путинско-кагебистката страна и армия...

Анонимен каза...

САЩ и тяхната непобедима армия естествено имах предвид.