Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 26 декември 2016 г.

Който не вярва, че путинизмът е израз на човешка - не само на умствена - деградация, ето едно крайно убедително доказателство!


77 станаха умрелите от лосиона «Бояришник» (Глог) в Иркутск

Отделът на министерството на здравеопазването за Иркутска област съобщи, че умрелите в резултат на контрафактния (нелегалния, незаконния, самоделния) „Бояришник“, предназначен за миене на вани, станали 77.

„В понеделник вечерта в медицинско учреждение се помина още един пострадал, по такъв начин от метанола в лосиона „Бояришник“ (глог) умряха 77 души, всичко са пострадали 123, в стационарите за лечение се намират 16 пациента“, заяви представителката на здравните власти Шкурская.


В рамките на разследванията са задържани 23 души. Съдът реши някои да останат под стража, а други изпрати вкъщи под домашен арест. Службата за надзор върху храните, „Роспотребнадзор“ взе решение за един месец да спре продажбата „на съдържаща спирт продукция за битови цели“ по цяла Русия.

Йордан Митев

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Това, което открай време ми прави впечатление у българите, вкл. сега по празниците е, че не пият достатъчно и в сравнение с останалите европейци са някакви въздържатели и трезвеници. При руснаците случаят е ясен, но и останалите европейци не им отстъпват в алкохолизма, само българите правят изключение. В България е почти невъзможно да видиш пиян или дори подпийнал човек. Дали това е добре, или зле, решавайте сами.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, моля, недей да обиждаш целокупния български народ че не пие, как може толкова да лъжеш, ний пием яката, ний сме напреднали така в пиенето, че ето, рекордите по издръжливост на пиене са все български. Кой имаше най-големо количество промили в кръвта?! Българин, нали така? Слон ще умре ако му турят толкова алкохол в кръвта, нашенецът издържа. Тъй че тий, таваришч, не си патриот като обиждаш нацията ни че не може да пие!