Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 24 декември 2016 г.

Кошмарите на русофило-путинофилите: като натикате България в ЕВРАЗИЙСКА ПУТИНЛАНДИЯ руснаците ще пият ВАШАТА РАКИЯ, а вие ще пиете лосион за вана!


Предупреждение към тези които искат България да влезе в Евразия в частта й Путландия: тогава руснаците ще пият ВАШАТА РАКИЯ, а вие ще пиете лосион за вана.

Пенко Чешмеджиев


Добавка от мен, Ангел Грънчаров:

Аз съм съгласен тогава русофило-путинофилите да почнат да пият лосион за вана - таман ще се изтровят до един и ще се отървем кардинално от тази злотворна и предателска напаст! А без тия предатели лесно ще извадим България от Евразия - и пак ще си влезем в Европа!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Горкият, горкият човечец!