Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 9 декември 2016 г.

Непристъпна за никакви демократични промени и затова така строго охранявана територия




Днес всички входове на двора на "ТЕТ-ЛЕНИН-ПГЕЕ" бяха завладени от силна милиционерска охрана, а в двора се мъдреха още паравоенни подкрепления, на които беше наредено да не пускат "вражески културни и граждански елементи", искащи да подкрепят протестиращия учител по философия Грънчаров и учениците, които са солидарни с неговия протест. Ако причината за тази необичайна, невиждана до ден днешен охрана са други, се питаме дали пък... някаква враждебна на човечеството извънземна цивилизация не е решила да направи нещо като масиран десант на свещената и неприкосновена, непристъпна за никакви демократични промени територия на това образователно-възпитателно учреждение, в което някои дадени властопомазани среди явно страдат от ужасен страх; за страх от какво обаче свидетелства тази неудържима параноя?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Моля прекратете гладната си стачка-който имаше очи да види,уши да чуе и сърце,а не камък-касичка за заплатата,до когото трябваше да стигне посланието Ви,стигна,а иначе-само използват всяка възможност против Вас и им доставяте удоволствие,като съсипвате здравето си-не си правите услуга,а и учителите са предупреждавали/агитират учениците да не смеят повече да Ви подкрепят(от родител).

Анонимен каза...

Гладувай, гладувай.. още малко