Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 21 декември 2016 г.

За безпределната любов на социалистите към... бедните - по-скоро към парите на бедните!Момчил Дойчев каза: "Социалистите обичат толкова силно бедните, че след всяко тяхно идване на власт бедните се удвояват." (Силвио Берлускони) - напомни ми го вчера Огнян Минчев!

Ангел Грънчаров каза: :-) Социалистите толкова много обичат бедните тъкмо защото имат главна заслуга за съществуването на бедни! :-) Социалистите от прекомерна обич грабят бедните, не за друго - крадат ги защото са влюбени в тях! Няма ли социализъм, няма да има и бедни хора... социалистите паразитират от бедните и ги правят още по-бедни.

Matyo Maler каза: ... от бедния можеш само глас за избори да вземеш.

Veselin Raikov каза: Матьо, гласовете им стигат, а после те намират от кого да крадат...;)

Ангел Грънчаров каза: Matyo Maler, бедните са бедни и защото са много крадени от тъй силно обичащите ги социалисти. Те щяха да бъдат значително по-малко бедни ако не бяха допускали тъй силно обичащите ги социалисти да ги крадат толкова много пъти!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: