Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

неделя, 15 януари 2017 г.

Лъжлив тиквен цървулТоку-що по предаването "Панорама" на „любимия“ ми комунистически журналист Бойко Василев гледах интервю с Бойко Борисов. И Баце, както винаги започва да се хвали, да лъже, без да се усеща и без да му пука от нищо!

Той например се похвали, че е променил конституцията, за да направи промените в съдебната система както са искали от Европейския Съюз и е направил тези промени, което си е абсолютна лъжа! Всички знаем, че Христо Иванов точно затова подаде оставка, защото просташката комунистическа партия ГЕРБ провали гласуването в парламента. Бойко Борисов изтърси и една друга голяма лъжа, че сега плащал дълг на едно предишно синьо правителство, направен за "Мариците" от 1 милиард и триста милиона. Ако има за синьо правителството на Кобурга пак се е издънил здраво! Изобщо Баце е една мръсна и лъжлива мутра, която за нищо не става!

Spasimir Ignatov

ДОБАВКА: Самият Боко беше част от правителството на Симеон Втори - в качеството си на главен секретар на МВР. Що като е бил против тази сделка за "Мариците" с "американските" (всъщност руски) компании още тогава не си е подал оставката?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: