Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 16 януари 2017 г.

Идиотизмът у Нашенско нема никаква спирка, нито пък има почивен ден!



Право е твърдението че Обама е един много слаб президент, един от най-слабите американски президенти, а може би и най-слабият. Непростими грешки направи. Светът стана значително по-лошо място за живеене заради него. Грешките му се дължат на леви залитания и илюзии, заради леви глупости се изложи толкова. На фона на Обама всеки друг президент, дори и Тръмп, има шансове да е по-добър. Но ще видим де, това ще се разбере скоро.

Тръмп има възможност да стане и още по-лош и по-слаб президент от Обама. Може и да е по-добър, ще видим, нищо не може да се каже засега. Ако пък Тръмп стане добър президент, примерно като Рейгън, светът ще спечели от това, да не говорим за Америка. Дай Боже да е така!


Снимка на Christo Komarnitskii: Опит за летене

Само че ний, българите, много загазихме с този позьор, с тази руска марионетка Радев, той, завалията, почти сигурно ще бъде по-лош и по-слаб президент даже и от Гоцэ Первановый, а това е невероятно постижение - да надмине даже и пълния безличник, гнусното руско протеже Гоцэ Первановый! Ние сме я здравата загазили с Радев, той каквото и да каже, се оказва, че е все пълна глупост, по-добре е направо да онемее, а за действията му да не говорим, представям си какви ще са му действията! Толкова е шантав, че най-вероятно първото му действие ще бъде да иде да поднесе цветя на паметника на Тодор Живков в Правец. Или на Жуков в онова село, не помня в което село наште комуноиди туриха паметник на масовия убиец Жуков. Нищо чудно да иде на мястото на мавзолея и да пореве публично, толкова е неадекватен тоя комуноид Радев, откъде го изкопаха пустите комунисти!

При това физически прилича на Тодор Живков, какъвто и бил в ранните му милиционерски години, когато "човекът от народа" е убивал толкова много хора! Излагацията ни като страна и народ с тоя Радев е страшна, трудно може да се измисли по-голема излагация от тази. Ако бяхме избрали за президент внука на Тошо Правешкий и сина на Иван Славков, именно Тодор Иванов Славков, нали се сещате, онова пиянде дето по телевизоро си показваше на жените оная работа, само тогава щяхме да се изложим повече!

Ненадминати сме в излагациите ний, българите. За премиер турихме Царо, он само щял бил да ни оправи и то за некакви си 800 дена! После пъдаро на Царо, бодигардо му де турихме за премиер, он, Боко, щял бил вече положително да ни оправи! Цял свят онемя заради простотиите, които направихме без да ни трепне окото. Сега турихме льотчика Радев за президент, а он, горкият комуноид, не знае къде се намира, на небето при "вечно пресветлия комунизъм", или на грешната земля!

Остава след бодигардо да турим за премиер чалгаро Славчо Учиндолскаго та резилът да ни бъде тотален! Ето, сега тая глупост се подготвя от разпищолилите се кукловоди! Идиотизмът у Нашенско нема никаква спирка, нито пък има почивен ден! Цял свят ни се смее на идиотщините, които правим. И ний не се засрамваме, а още по-големи идиотщини правим! Срамота!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Не знам откъде идва това убеждение, че българите са уникални, ненадминати и неповторими на света. Не, не сте, а и българската политика е най-нормална посткомунистическа политика, не някакво изключение. Фактът например, че Симеон Сакскобургмафиотки беше премиер не говори зле за българския народ, напротив, той показва отчаянието на КГБ, който изпускаше контрол върху България и му се наложи цар да води в България и да разиграва наистина невиждан и нечуван цирк, за да запази някакви позиции в страната.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, това, което е "нормално" в представата на кагебистките пропагандисти, точно на това основание изобщо не е нормално! :-)