Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 31 януари 2017 г.

На вниманието на глупавото плямпало ТръмпСтив Джобс - син на сириец, отишъл да учи в САЩ. Създателят на ebay, един от създателите на Dropbox, както и човек от управата на любимия на Тръмп Twitter са с ирански корени. Ако Тръмп беше дошъл по-рано на власт, нямаше да има Apple, Ebay, Dropbox - пише "Ди велт".

Janina Dragostinova

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

7 коментара:

Анонимен каза...

Айде, айде. Не лейте крокодилски сълзи за потенциални престъпници.
Хубаво прави Тръмп.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, а не допускате ли, че Вашите представи са увредени като говорите за "потенциални престъпници"?! Вий чувала ли сте някога за т.н. "Презумпция за невиновност"?!

Анонимен каза...

Ангела Меркел добро човек, пуска бежанец Германия, Доналд Тръмп лошо човек, не пуска бежанец Америка!

Bacho Кольо каза...

Тръмп бръкна в съзнанието на целокупното човечество.
Най-странното и неочакваното което направи новоизбраният президент на САЩ Д. Тръмп е да претворява в дела обещанията на кандидат-президента Д.Тръмп. Те това светът никога няма да му прости - де се е чуло и видело президент да спазва обещанията си?!?

Ангел Грънчаров каза...

Похвалите от страна на кагебисти и комуноиди към Тръмп ще го доубият съвсем :-) Таваришчи, не съзнавате ли, че му правите мечешка услуга! :-)

Bacho Кольо каза...

През оная работа ми е кой какви услуги му прави - да не съм го избирал аз.
Американците го избраха , те да му мислят.
Аз само констатирам изненадата на публиката...

Анонимен каза...

Изцяло подкрепям действията на Тръмп! Грънчаровите соц-вопли няма да променят правилната посока на САЩ.