Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 14 януари 2017 г.

Време е руснаците да се отърсят от своята комунистическа грандоманщина щото са хем смешни, хем жалки, хем много долни при това!




КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: И една дума не вярвам на продажните руски мекерета... колкото и да се напъват, и НА думичка не мога да им повярвам...

Руснаците преди да са толкова придирчиви към кусурите на американците да вземат да си оправят собствения си дом; гледат сламката в очите на американците, а гредата в собствените си очи не виждат! Нали те са съвършени, нали много са си подредили своя дом, та са се захванали сега да оправят Америка!

Затънали са в корупция, в мизерия, пътищата им са потънали в кал, престъпността в Русия е колосална, за беззаконието да не говорим, никаква демокрация нямат, ужасно е в Русия, да, ама ето, руските лъжци и наглеци са се захванали да оправят... Америка! Ако това не е наглост и идиотизъм - какво е?!

Освен това Русия няма право да се сравнява с Америка, щото е доста назад от нея във всяко едно отношение, глупаво е да се сравняват с американците!

СССР го нема вече, време да се отърсят от тази комунистическа грандомания щото са хем смешни, хем жалки, хем много долни при това!

Русия няма никакви външни врагове, единственият враг на Русия е тя самата, руският имперско-комуноиден манталитет е най-големият враг на Русия; самите руснаци са най-големите врагове на Русия!

Докато руснаците не осъзнаят това нещо, напредък Русия няма да има и руснаците ще продължават да страдат!

(В скоби казано: същото важи и за нас, българите. С тази добавка, че България все пак има един истински голям външен враг - и това е имперска Русия, руският завоевателен империализъм, на който България е вечна жертва, е единственият голям враг на България и българите.)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Изключително точен коментар! Не съм срещал на друго място толкова кратко, точно и ясно, а също и изчерпателно поднесена информация за състоянието на истински важните неща!

Илия Златев

Анонимен каза...

Статията е правдива, макар че не отчита докрай руския фактор в американската политика. Истината е, че КГБ и ГРУ са инфилтрирали дълбоко американската политическа класа и някои от уж“грешките“ на Америка са нарочни и продиктувани от Москва, но няма да навлизам в подробности.