Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 19 февруари 2017 г.

Нима нямаме и частичка от непокорния и така величав дух на великия си сънародник, от духа на Апостола на българската свобода?!


Служебният премиер Герджиков го чух по новините как говори с неизмерим цинизъм, фалш и лицемерие за Левски - в напълно лъжливо слово, произнесено в Карлово. Чудно ми е само това: как пък не се намери поне един човек, който да освирка този гнусен лъжец - дето се гавреше съвсем необезпокоявано с паметта на Апостола на свободата!

Карловчани, нима вече нямате и частичка от непокорния и така величав дух на великия си съгражданин?!

Да сведем на днешния ден глава пред паметта и делото на Апостола на българската свобода - и да се опитаме да разберем как допуснахме да стане така, че и като нация сме се изродили дотолкова, че вече не сме достойни за него?! 

Нация, която в мнозинството си не почита и не разбира свободата и е готова да се откаже от нея, да я хариза на първия мераклия да я "оправи", няма моралното право да счита Васил Левски за свой национален титан, герой, вожд и Апостол!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: