Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 19 февруари 2017 г.

Призив за бунт срещу корумпираната система на държавното беззаконие!



40 дни Народен караул пред „Обединителя” на нацията за Отговорност по доказана злоупотреба с власт, за Възраждане на държавността и Самосъзнанието ни - останахме невидими, нечути, неотразени! Изискваме от президента да оправдае доверието ни към лично заявените приоритети на работа - Насърчаване на нетърпимостта на гражданите към корупцията и злоупотребата с власт, и Диалогът с гражданите като гарант за просперитета на страната!!!

Съобразно ВСЕОБЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА е необходимо правата на човека да бъдат закриляни от закона така, че да не бъде принуждаван да прибягва към Бунт срещу тиранията и потисничеството като последен изход!!!

Затова СЛОВОТО ни преминава в БУНТОВНО ДЕЙСТВИЕ – СТЕНА на ГНЕВА! Българските държавни служители няма да бъдат допускани до работното си място (започваме с Президентството и продължаваме с трите престъпни власти – съдебна, изпълнителна, законодателна), поради това, че отказват да работят за своя работодател – българските граждани!!! Продажността е в основата на позора и корупционният бумеранг рано или късно връща покварата си към всеки, който я легитимира с действие или бездействие.

Е, време е за БУНТ, за всички, които не са корупционен проводник, имащи решимостта да прекъснат веригата на позора и не се чудят дали някой ще ги последва, защото следват себе си с Доблестта на предците си!

Българската продажна власт вреди на българите, опошляват ни сънародници, гаврят се с жалкото ни оцеляване!

Поругават Отечеството ни, докато оцеляваме!

Продават децата ни, докато оцеляваме!

Разбиват семействата и ни разединяват, докато оцеляваме!

Крадат Земята ни, докато оцеляваме!

Изтриват самосъзнанието ни, докато оцеляваме!

Покваряват душата ни, докато оцеляваме!

Дресираха ни в позитивно и толерантно примирение, докато ни изнасят с краката напред, докато ние оцеляваме!

Изправи се, отстоявай себе си, за общото Възраждане!

На 24.0.17 г., петък… единно възпираме паразитите към хранилките от безчинства!

Елате с Вашата болка, с Вашата борба и непримиримост, защото коренът на гнева ни е общ!

Отечество любезно, как хубаво си ти
и колко непрогледно затъваш пак, уви!
Затъваш без остатък, безславно покорен,
изместен в тъп придатък на нечий чужд рефрен.
Народът безутешно, унило свил глава,
примигва малодушно сред лъскави слова.
Отечество любезно, как хубаво си ти
и колко нелюбезно народът те затри.
Отлъчен е ЧОВЕКЪТ сред глъч и суета,
във показност нелепа,
в духовна нищета.
Народе, отличи ли достойните чада,
потулени в забрава,
нечути в глухота.
Отечество любезно, как хубаво си ти
дори след нас безследно, заклевам те, Бъди!

Вихрен Михайлов

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: