Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 28 февруари 2017 г.

Още доказателства за това, че и ГЕРБ е на дистанционно командване от Москва - също както и БСП



А сега си представете каква щеше да бъде кампанията, ако през февруари месец Борисов и Цветанов не бяха поели ангажимент пред Решетников да не издигат повече Плевнелиев.

Не само това - включиха се в кампанията по неговата дискредитация и в резултат получиха Радев. Но което е по-важно, изгубиха "вятъра". Сега Плевнелиев им е важен защото губят гласове в дясно и едва ли ще стигнат заветните милион гласа. Опитват се да го върнат за да им помогне - но "късно е либе за китка".

Но което е по-важно позволиха на БСП да се реанимира и отново да може да спъва развитието на България. И това е лична отговорност на Борисов и Цветанов.

За сведение - Решетников не е имал среща нито с Радан, нито с Христо Иванов, нито с Плевнелиев. Действително е добре да си спомните хибридната статия в 24 часа, която възложи "вината" за отказа на Плевнелиев върху Радан!? От това по активно мероприятие, здраве му кажи.

А Цветанов вече беше казал непосредствено след срещата им с Решетников, че Плевнелиев е изгубил доверието на ГЕРБ!? Това на 2 март.

Ilian Vassilev

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Това са интересни разкрития в смисъл, че Москва директно командва марионетките в София, а не, както мислех, чрез някакво българско Политбюро, на което явно са отредени по-маловажни, текущи задачи. Важните неща Москва явно си ги движи сама, заобикаляйки старците от Монтерей.

Unknown каза...

Сс