Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 14 февруари 2017 г.

И стихове се прописаха, и песни скоро ще се запеят!



Бойко настроена анонимна учителка с поетични наклонности и със завиден морал заклейми навеки "народния враг и злодей" Грънчаров. Това "стихотворение" го намерих днес на таблото в учителската стая на ПГЕЕ-Пловдив, ухаа, кой е като мен: за мен народът, виждате, вече и стихове започна да съчинява! :-)

Очакваме величавия момент, в който за моя милост и... песни ще се запеят! :-)

Разбира се, преди това само трябва само да бъда... убит де, та всичко да е както се полага да бъде...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Анонимен каза...

Бездарно стихотворение.
Бездарен автор.
Бездарен обект на стихотворението.

Ангел Грънчаров каза...

Не може трите неща едновременно да са бездарни, другарко! :-) Нема логика в твърдението Ви...

Анонимен каза...

Когато простите хора управляват така се случва.

Простаците и поезия пишат за вас!

Ама простотия!

Да не Ви пука изобщо! Радвайте се, че така умеете да ги вбесявате! :-)

Ц.Ташев

Анонимен каза...

Уродливо, незряло, анонимно-безличностно, лъжливо, безмислено, тъпо и жалко... жабешко изкрякване ....:-) Ни ви харесва сравнението?! Такава майсторски литературно ...кокошо изкукудякване! .... И май уви....като, че ли и по-сполучливо! :-)

Владимир Петков

Анонимен каза...

"разбери, че някъде грешиш" .....грешиш Ангеле, грешиш. Грешиш, че си въстанал срещу безличната образователна система, грешиш, че мислиш и имаш мнение, грешиш ,че не си мълчиш ....... това предполагам има предвид другарката, която не е философ и не е поет (с последното съм абсолютно съгласен) :)

Anany Kiurkchiev

Анонимен каза...

Простаците на поезия ги избива! ха-ха но се страхуват да си напишат истинското име! Ама че странна работа :)

Цветан Ташев

Анонимен каза...

За съжаление, Цецо, простотията е по хората, а не по животните! Нациятя ни е изпростяла, малко са хората като тебе - Цецо!

Снежана Николова