Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 28 март 2017 г.

Народното събрание на България най-после стана точно копие на Руската Дума - образец за същинска пародия и бутафория на "парламент"!



Изглежда ГЕРБ толкова много е напреднал в полит-технологията за печелене-фалшифициране на всякакви избори, че сам себе си изненада от тъй завидния и тъй приятен резултат! :-) (Видяхте ли Цецо Цв. колко беше горд със себе си и със своите умения да натамани точния резултат, който ще вдигне най-много самочувствието на биг-боса?!)

Но понеже Боко позволи и на БСП да си вдигне рейтинга (те явно успяха да се спазарят как са си поделят процентите гласове на изборите и, респективно, самата реална власт в държавата!), комунистите няма да оспорват нагласения в тяхна взаимна полза резултат от тия парламентарни избори.

А и двете "политически" крила на най-големите защитници на комуно-ченгесаро-мафиотско-мутренското статукво у нас са също така най-щастливи, че в Парламента на България не бяха допуснати представители на автентичната десница, което е сбъдване на техните най-смели мечти: Народното събрание на България да стане точно копие на Руската Дума, тя пък е образец за същинска пародия, за истинска бутафория на "парламент".

Което, да не забравяме, е решаваща стъпка към това тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ да стане една провинция на не по-малко чудна кагебистка империя, наречена ПУТИНЛАНДИЯ...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Сами си го направихме десните. По-силни сме от патриотите, по-силни от ДПС... но не и разделени