Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 27 март 2017 г.

Нима не знаете, че правене, прав, право, правда, правилно имат един корен, а тяхна сърцевина е разумността?!



Всеки каприз в политиката се наказва. Имам предвид поведението на "Да България"...

Тяхното място беше в обединението НОВА РЕПУБЛИКА. Те обаче си позволиха произвол - равно на неразумност! - и се явиха сами. Е, заради техния каприз и те, и НОВА РЕПУБЛИКА сега няма да са в Парламента. В новия парламент няма да има сериозни, умни, мислещи, решителни, смели политици, способни да се опрат на своеволията и беззаконията на представителите на ченгесарската мафия-олигархия.

А ще има само довереници и послушници на същата тази ченгесарска мафия-олигархия. Не се прави политика чрез глупаво капризничене и важничене, драги ми г-н Христо Иванов! Изобщо не сте прав, направихте голяма грешка. Първото ви голямо решение като партия беше погрешно!

Нали сте юристи - нима не знаете, че правене, прав, право, правда, правилно имат един корен, а тяхна сърцевина е разумността?! Правителство, управление, справедливост даже имат същия този корен: как тогава ще сте прави, как правилно ще управлявате като си позволявате да се държите толкова нелогично и неразумно?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

5 коментара:

Vencislav Georgiev каза...

Тяхното място не беше в Нова Република. Не ги събирайте механично - мноого са различни. Хунаво е , че в сайта на "Да България" има възможност за директна комуникация. Питах само няколко въпроса и ми стаанаха ясни. Те нямат позиция по въпроси като "Трябва ли да се демонтира паметника на окупационната червена армия в София", "смятат ли за редно кметството на София да е на ул.Московска, редно ли е улицата да се преименува", Това кметство на София или на Мослва е? "Смятат ли че е редно най-голямата черква в София да носи име на не-българин, смятат ли че е редно черквата да се преименува на името на някой Български светец". "Смятат ли, че е редно срещу Българското народно събрание да е паметник на руски цар, не е ли редно да се постави паметник на някой от нашите велики царе, а руския паметник да се премести на друго място". Все пак това е Българско, а не руско народно събрание. "Смятат ли че е редно адреса на президента, а и на мин.председателя да е пак улица с руско име. Смятат ли да преименуват тази цнтрална улица?". Не ги споменавам руските именна , гнус ме е дори да ги нашиша, всеки столичанин е наясно за какво говоря. "Да България" нямат позиция по нито един от тези най-важни въпроси. Много, ама много са различни от Нова Решублика.

Анонимен каза...

Само дето самостоятелното им явяване и въобще учредяването на „Да, България“ не е случайно, а внимателно обмислен ход на комунистическите стратези, за да се неутрализира ДСБ, както целият политически процес в посткомунистическите страни не е спонтанен, а дирижиран.

Анонимен каза...

"Да, България" е направена с грант от 1 милион и 400 000 долара, за да има либерална политкоректна партия у нас. Парите се усвоиха - работата е свършена. Парламент обаче няма, тъй като у нас либералите са десни. Левите са тесногръди комунисти от правешки тип. Затова ДаБГ, НР и РБ мястото им е заедно - така имат около 10% и могат да кажат, ето ни, това сме, ние се борим за личната свобода и лична инициатива на хората.

Анонимен каза...

Очевадно не сме за демократично управление. Докарахме я до открита диктатура на мафията. Режисират се "избори" и ние вярваме, че са честни. Сега ни чака пак спектакълът "съставяне на кабинет". Кой ли нов Беров, Орешарски или Герджиков ще го "ръководи"? А всъщност нещата ще се решават от Кръстниците от ДС и КГБ по указания от Матушката ("Който дава парите, той и поръчва музиката")

Radomir Parpulov

Анонимен каза...

Хайде по-кротко, че ни чакат още едни предсрочни избори.

Людмила Лазарова