Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 31 март 2017 г.

Днес в двора на ПГЕЕ-Пловдив и на Главната улица, наблизо до Кметството







Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

6 коментара:

Анонимен каза...

Пиша ви от чужбина. Ако вие сте на постоянно трудов договор и не сте пуснали молба до директорката за освобождаване. Тя трябва да ви даде предизвестие. След което един месец то тече. И през това време или го от работа те или решава те да си пусне те платена та отпуска за времето което ви се полага. И останаха да го изплати. Ако обаче не е направила нищо от това. Тя е в сериозно нарушение. Много сте ми симпатичен. Имам племенница, която е вашата ученичка. Тя много ви харесва. Не само като учител. А и като добър човек. Бог да Ви пази!

Ангел Грънчаров каза...

Благодаря Ви! Да, така е, но моята бивша работодателка смята, че законът и процедурата за нея не важат. По тази причина почти всички нейни решения, атакувани в съда, отпадат, биват отменяни. Макар че живеем в приказната страна МУТРОЛАНДИЯ аз пък мисля, че законът трябва да се уважава и спазва. Та ето, покрай другото уча и директорите на правно поведение, трудно схващат, но се боря да ги просвещавам. :-)

Анонимен каза...

"Да, друже мой, ти си гризяща съвест за своите ближни, защото са те недостойни за тебе. И тъй, те те ненавиждат и на драго сърце биха изсмукали кръвта ти.

Твоите ближни ще бъдат винаги отровни мухи за тебе. Великото у тебе тъкмо то ще ги прави по-отровни и винаги по-мухоподобни."

Фридрих Ницше, "Тъй рече Заратустра"

Митко Димитров

Анонимен каза...

Много впечатляващо беше как тоя човек - пазачът - явно без кой знае какво образование, с лекота победи в спора ученият "философ".

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, според Вашата ограничена представа "побеждава" винаги онзи, който изразява Вашата собствена ограничена представа. Или който мисли съобразно Вашето собствено твърде ниско интелектуално ниво. И как така ме "победи" пазачът? С това, че ратува за боя като "възпитателно" средство?! :-) Или че има комуноидни разбирания за отношенията учители-ученици? Имайте предвид, че да се спори с човек, имащ ограничен умствен хоризонт, е глупаво, тъй че аз съвсем неслучайно изобщо не съм подемал спор. Ако това възприемате като "победа", значи нещо не сте в час...

Анонимен каза...

Спомни си моята учителска одисея , Ангеле , ти я познаваш в детайли и й даде публичност чрез в. "Гражданинъ" , досущ като твоята. Знаеш и финала й : битият - бит , прецакания - натакован. Абсурдистан , нали знаеш кой пусна този топоним в обръщение ! Прав си ! Успех в борбата ти , която не само лична , а е кауза !

Атанас Ганчев