Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 7 март 2017 г.

"Патреоте" заплашват достоен и правещ добро католически свещеник със смърт!От 18-тата минута започва интервюто с отец Кортези: ЧАСЪТ НА МИЛЕН ЦВЕТКОВ (ВИДЕО)

Райна Йорданова каза: Репортаж по Нова от Белене от снощи:

Млад... индивид, увит с руското знаме, крещи "Смърт на предателите!" и зове "господин Путин" за помощ.

Ангел Грънчаров каза: Щом крещи тия неща не може да е индивид, той е по-скоро екземпляр, индивидите (човешките) имат свойството да мислят, а този е просто някакво си агресивно крещящо... животно!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: