Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 30 март 2017 г.

Още едно от протестните писма на граждани по повод волунтаристичните изяви на директорката на ПГЕЕ-Пловдив

Ето и протестното писмо на г-н Д.Трифонов до Началника на РУО-Пловдив и директора на ПГЕЕ-Пловдив:Госпожо Директор,
Господин Началник,

Пише Ви Даниел Трифонов от гр. Аксаково, обл. Варна.

Пиша Ви това, за да изразя подкрепата си към Ангел Грънчаров - преподавател по философия в ПГЕЕ-Пловдив.
Познавам г-н Грънчаров лично, а освен това имам много добри впечатления от публичните му изяви като:

- текстове в блога му;
- телевизионното предаване, на което той е водещ;
- негови статии в списания и по сайтове;
- негови интервюта по медиите;
- социалните мрежи в Интернет;

Действията, който се упражняват към личността и достойнството на г-н Ангел Грънчаров, са не само аморални и незаслужени, а безпочвени. Изразявам гражданската си позиция.
Считам г-н Ангел Грънчаров за достоен човек и мъдър преподавател. Той е личност, от която и подрастващите, и образованието ни като цяло, и обществото ни имат изключително голяма нужда днес.
Не смятам, че преподавателят по философия в ПГЕЕ-Пловдив г-н Ангел Грънчаров е "пълен некадърник", че "няма длъжните качества да бъде учител", че е "изцяло негоден" и пр., каквито неща, виждам, пише в неговата заповед за уволнение.
Смея да твърдя, че той е достойна личност и ценен кадър не само за ПГЕЕ-Пловдив.

Моля, предприемете нужните действия за възстановяването му на длъжност учител по философия в ПГЕЕ-Пловдив.

Бъдете здрави,
Даниел Трифонов

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: