Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

четвъртък, 13 април 2017 г.

За психологията на първия, а вече и нещо като щатен оправяч на многострадалната ни толкова наивна - да не кажа малоумна! - нацияВъв Фейсбук написах нещичко, което касае стила на поведение на наший первейший государственный мужчина Боко Борисов, пръв, а вече и нещо като щатен оправяч на нацията ни; вижте и първите реакции по повод на казаното:

Един умен гербовак оня ден ми каза следното:

- Подкрепям Боко само защото е мъжкар: като сгреши си признава грешките!

Значи по тази безпогрешна логика колкото повече греши Боко, толкова по-голем мъжкар става! :-)

Margarita Malinova: България се превърна в място на ампутирани хора - без ум, без сърца и без душа.

Nikolay Shumkov: Направо... мирише наоколо на тестостерон!

Людмила Лазарова: Аз не съм го чула до сега да си признава грешките. Напротив. Винаги се оправдава с някой.

Ангел Грънчаров: Много вярно наблюдение, г-жо Лазарова! Точно така, оправдава се, търси извинения, бега от отговорност, шикалкави, мъчи се да тарикатства. Нищо "мъжкарско" нема у него... Между другото това, че за трети път ще ни управлява тоз менте-"политик" изобщо не говори добре за умственото, пък и за нравственото ниво на многострадалната ни, ала въпреки това не поумняваща нация.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: