Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 18 април 2017 г.

Получих фарисейско-прокураторски шедьовър по нищонеказване от РУО, с който чиновниците от МОН, подобно на Пилат Понтийски, си измиха ръцете!

Получих фарисейско-прокураторски "отговор" от РУО в Пловдив, с който висшестоящите чиновници от МОН подобно на Пилат Понтийски си измиха ръцете и хвърлиха цялата отговорност за безхаберието си върху своята административна сестра, направилата толкова много зулуми, беззакония и безобразия директорка на ПГЕЕ в Пловдив; ето, четете, насладете се, порадвайте се на този прекрасен шедьовър по нищонеказване:


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

5 коментара:

Анонимен каза...

Писмото звучи съвсем разумно. И учениците явно няма да останат без оценки.

Ursus Major каза...

Е к`во ти не е ясно бе, тъпунгер?
Ти що не пишеш и до директора на банката или до шефа на ВиК в града, може и те да ти помогнат?

Анонимен каза...

А мен би било интересно, ако г-жа Киркова бе посочила в подписания си отговор чий е и подписът в заповедта за назначаването на директорката и защо този й работодател да няма правомощието, да я уволнява и как така и защо досега не го е сторил! Дори, само на основанието, че тя е разхищавала маса бюджетни средства по съдилищата за да уволнява неоснователно учители, освен възмутителното й, недопустимо и безхаберното й реално бездействане в случая с не провеждащите се в действителност часове на Ангел Грънчаров с учениците от прословутия 11 Ж клас!Нищо друго не означаващо, освен очевидно - прякото им, но недопустимо поощряване, т.е. в случая то си е и откритото им насъскване, щом не е издала заповед за наказание на, нито един ученик, да продължават своите с нищо неоправдани нарушения елементарните принципи и правила на поведението в училище!За да го възпита по този начин и, че не може да прави и извън училището, каквото си иска същият този ученик от ПГЕЕ и да нарушава правилата, от което вече може да настъпят и е видно уви, че стават и се случват много по-пагубни последици! Що за "педагог", що за "възпитател" е такава "директорка"?! А що за неин работодател е този безхаберен и анонимен ли е чиновникът, нейният работодател, който продължава да бъде скрит от общественото внимание и също продължава да не си носи и понася отговорността, включително за така възпитания в ПГЕЕ ученик блъснал и убил жената на пешеходната зебра, но буквално избягал и от чисто човешкия си и от гражданско правния си дълг и от отговорността си...Отговорност за който ученик, обаче, без, нито и миг съмнение също се носи и от директорката на ПГЕЕ! Освен и извън останалите й зулуми и грешки меко казано, като администратор в ПГЕЕ! Така ли, без понасяне на отговорности ще давате отрицателен пример на учениците и на обществото, и ще си живуркате весело всичките чиновници в образованието г-жо Иванка Киркова!? Е и докога ще го правите и ще нямате капчица съвест и срама!?!Докога ще си измивате формално със закона ръцете и докога ще бездействате възмутително и абсолютно неоснователно!?!Вероятно до когато стане масова практика да бъдат убивани по улиците хора от ученици ли Господи!Или техни учители...!?!Та вие, лично вие, г-жо Иванка Киркова, го убивате пред очите ми, Учителя Ангел Грънчаров!Знаете ли!С безразличието и с нехайството си!И със..."закона" си!Нямам думи от потрес, от искрена тъга и мъка!...Защото с отговора си вие убихте, а продължавате и в този момент да убивате частица и от мен!Позор!

2017.04.18г. Владимир Петков-Трашов

Анонимен каза...

Пий си Ксанакса, Трашов! Не пипай компютрите!

Unknown каза...

Браво на другарката Киркова! РУО нямал право да взема отношение по спора между Директора и Грънчаров! И го праща на съд! Ами той спора между тях касае неговите учителски способности, за което тя е сложена там да преценява. Защото директора не е длъжен да разбира от философия, той се доверява на нейното мнение. Като нямала право, защо притичваше на скроените от директорката проверки? И унижаваше на свой ред учителя, говорейки пред учениците, че е дошла да му помогне, демек, да го учи как се преподава?
Веднъж имала право, а като го уволняват за некадърност, нямала право да се меси!
Госпожо Киркова, вие нямате право наистина. Вие сте една отживяла комунистическа измислица. Там сте, за да провеждате нескопосаната политика на Министерството на образованието. Щото учителя е неграмотен да чете, та някой трябва да свежда до него тъпите им решения, широко известни на обществеността. Вие сте там, за да бъдат назначавани на учителски места само препоръчаните свои хора. Там сте и за да правите услуги на директорите за уволняване на неудобни. Иначе нямате никаква работа и не знам с какви очи и съвест си получавате заплатата. Експертът по философия в случая е учителя Ангел Грънчаров. Вие сте некадърния инспектор, който не успя да го оцени подобаващо и който не е на високо професионално ниво. Ако бяхте на ниво, щяхте да подкрепяте експерименти, добри практики и новаторство, защото и за хора, които не са учители е очевадно, че ги има. Вие не сте и педагог, защото лъжите, злоупотребата с ъс служебно положение, униженията, на които подлагате колегата си по философия, говорят много за вашата педагогическа компетентност. Коя сте вие? Един завършил философия специалист, нагласил се на добре платена и безполезна длъжност. Колежка на Грънчаров, но със значително по- нисък коефициент на интелигентност. Кажете ми в коя професия един дипломиран специалист е поставен в ситуация през цялата си кариера да защитава дипломата си, както става при учителите? С каква философия,или с какви очи вие, негова колежка, се намесвате в неговата работа като специалист и даже му давате оценка?
А в течение ли сте за новостите във вашата специалност? Ще ви се наложи да отстъпите инспектор скоро си място, заедно с протежето ви.