Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 4 април 2017 г.

Сред оплювачите ми с особено старание се отличава рускинята Кузягина!



Сайтът Пловдив24 е публикувал обективна информация за моя граждански протест: виж: Пловдивски учител: Директорката ме опраска!. За което съм благодарен на издателите!

Интересни са коментарите на "контрапротестиращите" мерзавци, те, естествено, са във възторг от волунтаристичните действия на самозабравилата се директорка...

А пък моята персона е подложена на здраво оплюване; тия интернетни мерзавци освен да плюят явно друго не могат! Сред оплювачите с особено старание се отличава рускинята Кузяина, която в предишните славни времена на борби се прочу с писането на пищни доноси по мой адрес до директорката на ПГЕЕ-Пловдив, иначе казано, усърдно участва в линча над моята личност.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

7 коментара:

Анонимен каза...

Успех! Бог да Ви дава сила и бъдете сигурен, че ще победите! ♥

Ануш Тилкиян

Анонимен каза...

За какво или срещу какво протестирате?

Temenuga Taskova

Ангел Грънчаров каза...

За свобода в образованието протестирам. Протестирам срещу политическите репресии и гонения на учителите-новатори, на учителите, привърженици на нов, различен, нетипов, иначе казано - творчески подход.

Протестирам срещу своеволията и беззаконията на самозабравилата се министерска и директорска бюрокрация, която друго не прави освен да вреди, да пречи на промените! Тази бюрокрация се превърна в главна ретроградна сила, пазеща статуквото, иначе казано, собственото си всевластие.

Боря се за непосредствена и практическа, сиреч реална демократизация на отношенията в училищните общности. Боря се за истинска, коренна и същинска промяна в българското образование.

Настоявам директорката на ПГЕЕ-Пловдив (ТЕТ-ЛЕНИН) да се оттегли от поста си поради крайно безчовечния й авторитарен и репресивен управленски подход, тя е привърженичка на сталинския похват за решаване на всички проблеми чрез терор и най-вече чрез "опраскване" на другоячемислещите: "Есть человека - есть проблема, нет человека - нет проблемы!".

За тия неща в основни линии протестирам и се боря.

Анонимен каза...

Кузяина е всъщност права. Хубаво е да се чува ИСТИНАТА!

Ангел Грънчаров каза...

за какво по-точно, другарко, е права другарката Кузягина, че не се разбра?! За каква истина ратувате вий с другарката Кузягина, другарко?

Анонимен каза...

За истистинската истина, другарю!

Ангел Грънчаров каза...

Разбрах, искате да кажете "вашта", съветската, комунистическата, руската истина, "единственно-правильная" истина, понял вас, таваришч другарко... :-)