Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

неделя, 16 април 2017 г.

Един виц - за леко повдигане на настроението в празничния денДве мутри (пардон - активисти на управляващата партия в България) си говорят:

- Моята кола е СЕАТ - ИБИСА - рекъл първият.

- А моята е МЕРЦЕДЕС S КЛАСА - Иби са ти! :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

4 коментара:

Анонимен каза...

Много възпитателни псувни,добър пример за учениците...

Ангел Грънчаров каза...

Идиот: тук нема псувни, тук се говори за марки коли: ИБИСА е марка кола, простако, по-прост си от мутрите даже! :-)

Анонимен каза...

Я не ми викай идиот,глупако,защото нямаш елементарни обноски и се държиш отвратително грубо и просташки-обиждаш всеки,който каже нещо в комплексарския ти блог.

Анонимен каза...

Тавариш аутсайдер,правилно те опраскаха-и саксия да ти падне на главата пак няма да се промениш и научиш как да се държиш с хората,ти си социопат.