Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 12 април 2017 г.

Разбрах целата и неподправена тайна и светата истина на нашенската родна политика, на политиката в свидното ни отечество!



Разбрах сичко: понеже и г-н Президенто Генерадев, и г-н Премиеро Боко (нема никакво съмнение, че он по право ке ни бъде за трети пат премиер: да ни е жив и здрав най-големиот оправяч на нацията ни!) са истински големи патреоти, да не говорим за коалиционните правителствени партньори (ихния патреотизъм е така мощен, че они чисто и просто вече дебелеят от патреотизъма си, само Сидеров стана слаб като чироз, но това се дължи не на слабия му патреотизъм, а на злоупотребата с... мастурбирането!), та значи разбрах целата и неподправена тайна и светата истина на нашенската родна политика, на политиката в свидното ни отечество: в българските работи не требе да се мешат нито турците, нито американците, нито европейците, а може да се мешат само руснаците, щот они, първо, са ни братья, оти вместе с них сме все славяне, второ, щот се обичаме, както подобава за братья, на трето место щот руският вожд Путин е много убав, почти е убав колкото нашия Боко, на четвърто место щот руските патреоти обичат водка, а нашите патреоти обичат и ракия, и водка, на пето, мама му стара, щот да си български патреот, вкратце казано, означава да обичаш на първо място и най-силно именно Русия и СССР, нема какво повече да се говори на тая тема, нали така, другарки и другари?!

Айде де, що ще го усукваме, ний с Русия фактически сме си едно цяло, само временно се преструваме, че сме европейци, докато излапаме парите на европейците, а после пак ще си се порусначим! Толкоз!

Те това е целата истина, целата тайна на преуспяващия в нашенските условия и тъй умен, между впрочем, политически елит, на когото сме поверили съдбините си!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: