Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 8 април 2017 г.

Ураа! Успях да сложа английските субтитри на клипчето за представянето си за участие в edumission.world!Показват ли се при вас субтитрите? (Ако ги няма, сложете опцията за показване на субтитри...)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Английският е лош, но смисълът се разбира. Стават.

Анонимен каза...

Изгледахме представянето - отдавна считаме, че точно така трябва да се преподава, и то най-вече философията, защото нейната цел е да се създава индивидуален мироглед на базата на съпоставяне с мисленето на заобикалящите го. Ръководител на такава дискусия трябва да е учителят - в случая това е г-н Грънчаров! И не е зле всеки да се запознае с неговото методично ръководство за воденето на такива часове. Искрено му пожелаваме това методично пособие да получи по-широко разпространение. По този начин ще се създаде школа на новатори. И още едно пожелание - ДАНО ТАКИВА КАТО ГРЪНЧАРОВ да са повече.

Ваня и Жак Асса