Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 май 2017 г.

Нацизмът е последното убежище на комунизма: правителството "Борисов 3" се крепи от московския фюрер на България Сидеров!



Продължават телевизионните изповеди на Сидеров, в които “скромно” се обявява за мъдрец (говорейки в множествено число: “помъдряваме”). Днес и по Нова телевизия. Знам, че пак ще бъда репликиран, че не бива да му обръщам внимание. Обаче да игнорираш управляващите не е възможно, ако се занимаваш с политически коментари.



Някой може да е пропуснал да забележи, но трябва да отбележи: ако живее в София-град или София-област, то вече има над главата си административно началство в лицето на областни управители, излъчени от същата партия, която чрез шпицкомандите на Сидеров, запасан с пистолет на кръста, заплашваше през 2013-та да извършва “граждански арести” на протестиращи в столицата срещу управлението на Орешарски. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)


Още един почитател на хитлеристкия поздрав: масовият убиец Андерш Брайвик от Норвегия

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

3 коментара:

Анонимен каза...

Аз мисля, че това с нацистките поздрави нарочно е преекспонирано в България, отчасти поради натиск и пропаганда на левите, т.е. БСП. Тези снимки вериятно са били повече шегички, а специално за момчето от МНО мога да кажа, че определено не е фашист. Само че какво щеше да стане, ако някой беше застанал пред танк Т-34 с портрет на Сталин например? Нищо, понеже все още има странна асиметрия в реакциите към нацизма и комунизма.

Ако се разходите по Главната в Пловдив с портрет на Ленин, Сталин или Мао, сигурно ще Ви изгледат странно, а някои стари комунисти и ще Ви се зарадват, няма да стане нищо, но ако сте с портрет на Хитлер, Гьоринг или Гьобелс, може и да предизвикате скандал, а в Германия или Австрия направо ще Ви арестуват.

Между другото трябва да се отбележи, че от чисто българска гледна точка Хитлер не е злодей, понеже той не само че не е ощетил с нищо България, а даже я е облагодетелствал. Така че българите могат по принцип да заклеймяват фашизма като теория и практика, но винаги с уговорката, че на тях лично той не им е навредил, а напротив.

А т.нар. десни екстремисти-националисти в България само се кичат с такива етикети по заповед на Кремъл, в действителност те също са предрешени комунисти. Нацизъм е наистина едно от убежищата на комунизма, но за съжаление не единственото и явно не последното, понеже ВСИЧКИ други партии в България – с изключение на ДСБ – също са комунистически и проруски. Комунизмът е способен на всевъзможни мимикрии, за да оцелява и осъществява плановете си за завоюване на света, така че те са и леви, и десни и крайно леви, и крайно десни, и центристи, и уж проевропейски, и провсякакви, ако това служи на стратегията.

Анонимен каза...

В една истински свободна страна ВСЕКИ може да си прави каквито си иска жестове, без да бъде санкциониран от държавата. Другото е болшевизъм и лайнарщина.

Ангел Грънчаров каза...

Нацизмът е последното убежище на комунизма. Явно затова комуноидите сте така търпими към нацистките изцепки на кръвните си братя нацистите...