Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 10 май 2017 г.

Има ли в Пловдив добри, смели, достойни, немалодушни адвокати?!



Кадър от филма Адвокат на дявола (Devil´s Advocate)

ОТЧАЯН АПЕЛ ЗА ПРАВНА, ЗА АДВОКАТСКА ПОМОЩ:

Майчице мила, предстои ми сам да пиша искова молба за завеждане на съдебно дяло срещу уволнението ми! Остават броени дни до изтичането на срока за завеждане на това съдебно дяло, а аз още не мога да си намеря адвокат!

Оказа се, че в Пловдив няма адвокати по трудово-правните проблеми, които да посмеят да поемат защитата на моята позиция на жертва на административния произвол и тормоз, на беззаконията от страна на една самозабравила се, но за сметка на това влиятелна (иначе казано: разполагаща с много връзки сред управляващите) директорка на училище!

С колкото и адвокати да разговарях, като виждаха фамилията й, почваха да усукват, да шикалкавят, оказа се, че в наши условия е възможно да има адвокати, които да не желаят да вземат парите ми по непонятни за мен, ала предполагаеми подбуди! (Между другото, за да си платя на адвоката трябва да взема заем, понеже съм без всякакви доходи и дори средства за съществуване след уволнението ми!)

И при това положение ми се налага, от немай-къде, сам да си водя делото, колкото и да е рисковано това!

Толкова ли няма в Пловдив добри, смели и достойни адвокати, които не ги е страх да водят съдебно дяло срещу снахата на прочут бивш шеф на Пловдивската адвокатска колегия (и срещу съпругата на бивш служител на органите на МВР)?!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: