Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

петък, 5 май 2017 г.

Г-н Премиеро Борисов бил един от "честните хора, които не лъжат и вярват в Бог", а пък аз съм заплашен с хвърляне в дранголника щото не вервам в това!


На страницата на Бойко Борисов във фейсбук бях наречен "дърт комунист" и бях заплашен със "светкавично хвърляне в дранголника" от разгорещена негова фенка; ето малък откъс от тази "полемика", показващ нравственото и идейно състояние на привържениците на новата-стара власт (гнусните подлизурства, подмазванията спрямо вожда можете да ги прочетете там, в оригинал):

Бойко Борисов добави 10 нови снимки и каза: Предаването на властта е важно да стане плавно и мъдро, както демокрацията го изисква. Ще положим всички усилия, старание и мъдрост да стане по-добро в България и да избегнем хаоса. Винаги сме считали, че демокрацията е най-хубавото, което се е случило на България, тя не е само привилегия, но и задължение. Благодаря на служебния кабинет за работата, свършена за провеждането на предсрочните парламентарни избори и за подготовката на българското председателство на Съвета на ЕС.

Ангел Грънчаров каза: Не е хубаво да се лъже така нагло, г-н Борисов! Не е хубаво това, което правите: лицемерно да се кръстите пред камерите! Да се спекулира с вярата в Бога е грях! Вие служите на мафията, на ченгетата, а лъжете, че се грижите за държавата и народа - нямате ли поне малко срам?! Нас за дебили ли ни имате?! Срамота!

Georgi Koprivski каза: Ангел Грънчаров, нещастнико долен като те гледам колко тъп комунист си само вашите комунисти са тези дето лъгаха и краднеха народа на България изклесяко прост.


Svetlozar Georgiev каза: Ангеле, не ви е лесно на комунягите като тебе. Едно си мислехте преди изборите, друго стана.

Ангел Грънчаров каза: Другарю Georgi Koprivski, откога вий, милиционерите, обиждате на "комунист"?! Амче по тоя начин обиждаш вожда си Боко, он, знаем това всички, напусна навремето пожарната команда (и стана мутра) само и само да си запази членската книжка в БКП-БСП. Аз за разлика от него нямам нищо общо с БКП и с комунизма, е, имам де: щото съм негова жертва. Самозабравили сте се вий, мутро-ченге-милиционерите, обаче имайте предвид, че за безчинствата ви историята е отредила още твърде малко време, времето ви изтича, другари червени лъжльовци, пребоядисани като "десни гербоваци"!

Rumiana Ganeva каза: Ангеле ти като лъжеш и не вярваш в Бог има други честни хора които не лъжат и вярват в Бог! Г-н Борисов е един от тях!

Ангел Грънчаров каза: Другарко Rumiana Ganeva, "богът" на г-н Борисов са паричките, този ли "бог" имахте предвид, в него ли он верва?! :-)

Valia Georgieva каза: Rumiana Ganeva, много ли си сигурна, г-н Борисов какви ги върши..... :) Не ставайте смешни...


Svetlozar Georgiev каза: Valia Georgieva кой какво е сигурен няма значение. ГЕРБ даряват много пари на църквата. Ако знаеш някой друга партия да го прави, може да ме обориш.

Rafaela Hristova каза: Г-н Борисов, моля ви подведете под съдебна отговорност тоя изкуфял дърт комуняга - Ангел Грънчаров... Нагла отрепка веднага да докаже нахвърляните безразборни обвинения или го хвърлете в дранголника светкавично... Дъртата комунистка въшка Valia Georgieva също да отговаря пред съда за тенденциозни мерзки внушения... Нека си платят най сетне, докога ще търпим дъртите комуняшки гниди да манипулират обществото... Генерале дайте под съд тия отрепки... Докога ще ги търпите?!

Мамка ви болшевишка измет!

Rumiana Ganeva каза: Не може Ангел Грънчаров да хвърля обвинения че Борисов не вярва в Бог и защо се бил прекръстил публично? Той е вярващ и това е НЕГОВО ПРАВО!

Капка Стефанова каза: Бойко е вярващ в Бога човек и го е доказал многократно. Не е само това, което гледаме по телевизията, че да изказваме мнение. Всяка неделя ходи до близък нему манастир пеша, за да се помоли и запали свещичка. Малко хора правят това... не е позьор... не говорете измислици и не спорете! (Прочети ДОКРАЙ ЦЯЛАТА ОСТАНАЛА ПСИХОПАТОЛОГИЧНА "ДИСКУСИЯ")

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" - т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински - Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: