вторник, 9 май 2017 г.

Протестът в пародийно-демократичния "Ден на самоуправлението" в пловдивската ПГЕЕПриятно гледане, приятни размисли!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравейте, г-н Грънчаров.

Благодаря ви, че пускате записи от протеста си! Аз съм от Видин всеки път ви гледам в Ютюб.
Имам един въпрос: Няма ли възможност към камерата да се включи някакво микрофонче с кабел, което да закачаке на яката си примерно? Ужасно трудно се чуват думите ви през всичкия този уличен шум.
Обикновено видеокамерите имат възможност за включване на такова микрофонче - струват по 5-6 лева в компютърните магазини.
Ако не може, моля Ви, говорете по-близо до камерата!

Поздрави,

А. Ухчиев