Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 15 юни 2017 г.

Нравствен и психологически казус по Достоевски



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

10 коментара:

Анонимен каза...

Това от времето, когато бяхте учител ли е?

Ангел Грънчаров каза...

Аз и сега съм учител. :-) Думата "бяхте", която употребявате, е неуместна. Аз СЪМ учител...

Анонимен каза...

Вярно е, че сте учител. Ама бивш.

Ангел Грънчаров каза...

Не съм бивш, а настоящ. Ето, сега теб те уча на нещо, ала съвсем не сфащаш. Който е бил учител, остава такъв завинаги. Някои (като теб) се водят или минават за учители, ала такива никога не са били и няма как да станат. Нещо че са на щат или на заплата. Много си зле ако си мислиш, че учител е само оня, който заема някакъв щат и заплата в някое училище. В училищата ни е пълно с "учители" (на щат и заплата), които никога не са били такива - по причина на това, че им е съвсем чужда духовната мисия на учителя. Те са чиновници, служители, типови изпълнители на инструкции, каквото друго си искате, но учители не са били и никога няма да бъдат. Нищо че са на щат и на заплата. Така е у Нашенско, другарко. Рядко някой си е на точното място. Особено пък в образованието. Взе ли да загряваш поне малко за какво ти говоря? Сега разбра ли по каква причина аз никога няма да бъда бивш учител? По същата причина, по която такива кат тебе, дори и да са на учителски щат и на заплата, никога не са били и просто няма как да бъдат учители...

Анонимен каза...

Ех, много те е залюлял той пуст нарцисизъм, майна! Правилно ти го каза анонимният, дето се писал по-горе: не си учител веч.
Всъщност, все още си учител, но само на добичетата, дето пасат по някоя пловдивска крайградска поляна.
Желая ти да намериш някой ден психичното здраве, да прогледнеш и да почнеш да се радваш на живота. На ваше място аз спешно бих отишъл на психиатър.

Ангел Грънчаров каза...

Амче идете на психиатър де, другарко, кой Ви пречи да отидете?! :-) Гледам, че вече почнахте да се давите от злоба! :-) Пяната, дето тече от устата Ви, я събирайте в някой варел, от нея ще направим един ден биологична токсична бомба - и така ще спасим свидното ни отечество от всички негови врагове. По тая причина недейте да идете все още на психиатър, нека да Ви използваме като токсична мина! :-)

Анонимен каза...

Всъщност да, не е нужно да ходите на психиатър. Доколкото си спомням, психиатрите съвсем неотдавна се произнесоха за вас. ;)

Ангел Грънчаров каза...

Да, произнесоха се. "Психично здрав" ми е диагнозата. Вие обаче също не ходете, с оглед да ползваме бесовската Ви пяна за токсични цели. :-)

Анонимен каза...

АIG, в BG много обичат да се обиждат... Смятат това за някаква сила, а че ума им на мисирка и освен черешово топче друго да създадат не стават... Не съм съгласен, че са токсични - това е западен термин, не може вмирисано турско зеле да е токсично... Само смърди, но е безвредно... Бълхарски работи де... Ердогане, ела си вземи зелето, айде холан, да се изразя на бълхарски...

Анонимен каза...

Грънч пак нарушава закона като снима и слага ученици без писмено съгласие на родителите им. Поне да беше замъглил лицата им. Госпожа Анастасова ще заведе съдебно дело срещу теб и ще те накара да си платиш за "свободата". Ще ти излезе солена тази твоя "свобода", Грънч!!!!