Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 4 юни 2017 г.

Почнат ли повечето от българите да разсъждават краят на лъжливите политически мерзавци и тарикати, дето обслужват мафията ни, непременно ще дойде!



Колко ли трябва да е оскотял от малоумие един човек че да верва на... Марешки? Това се питам. Или да верва на... Сашко Симов? Или на... Сидеров? Или на... Боко Борисов? Или на Иво Христов? (Нема значение на кой по-точно от двамата Иво Христовци, те и двамата са напълно еднакви руски клонинги!) Или на некой друг подобен тарикат, да речем на "политолога" Антон Тодоров и так далее, и таму подобное!

Извод: Малоумието из нашите родни предели, из пределите на толкова свидното ни отечество е толкова напреднало, че борбата с него ще бъде крайно трудна, продължителна, изтощителна. Всеки човек с що-годе здрав разсъдък трябва да участва в тази борба с ширещото се в китната страна МУТРОЛАНДИЯ умствено оскотяване на огромни маси от толкова наивната българска народна природопопулация.

Да, всеки човек със здрав разсъдък трябва да допринесе за тържеството на истината и за спирането на тази пагубна вакханалия на лъжата, на лъжльовците и на тарикатите в нашето многострадално отечество.

От ума си патим, не от друго! Проблемът на проблемите за нас, българите, е там, в мисленето, иначе казано - в липсата, в отсъствието на мислене. В неумението да се мисли. В неспособността и нежеланието да се мисли.

Не мислим - и ако не поправим това, ако не зафанем да мислим и то истински - ще измрем. Да си човек и да не мислиш е невъзможно, животът без мислене за човека е напълно невъзможен.

Почнат ли повечето от българите да разсъждават краят на лъжливите политически мерзавци и тарикати, дето обслужват мафията ни, непременно ще дойде.

А с това ще дойде и краят на господството на цялата тази наша така крадлива, нагла, безскрупулна проруска, бандитско-мутренска и комунистическа мафия и олигархия.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Гранчаров обиди целия български народ!!!!!!!!!!! Какъв мръсник!!!!!!!!!!!! Били сме прости??????????????? Белене му е малко на такъв изверг, трябва да бъде пратен чак в Сибир!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А най добре направо растрел!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Е да, почнат ли, ама вече 27 години не почват.