Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 5 юли 2017 г.

Новата ми книга в ново, по-различно издание



Новата ми книга (в 9 части) излезе от печат; всяка част е от около 100 страници, формат обаче А4 (два пъти по-голям от формата на обичайната книга). Приемат се поръчки. Цена на книга - 4 лв.



(ЗАБЕЛЕЖКА: Този сборник днес беше предаден и в Районен съд в Пловдив - тъй като съдържа всички есета, документи, анализи и прочие, които в качеството им на документи представям в качеството им на писмени доказателства за съда. Един комплект заминава и за ответната страна, за подсъдимата страна - пловдивската ПГЕЕ, представлявана от директорката си Стоянка Анастасова.)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Най-много обичам точно такива книги - хвърчащи листи А4, щракнати с телбод. :-)

Ангел Грънчаров каза...

Що да са "фърчащи" листите ма, другарко?! :-) Хич не са фърчащи, присънило ти се е. А телбодът е за икономия. Между другото, нарекох този сборник с документи за съда "книга" с цел да ядосам завистливки като теб. Очевидно съм успял. :-)

Анонимен каза...

Ако в съда положат дължимите усилия да прочетат и вникнат в посланията на тези текстове, съдебното решение ще бъде неминуемо своевременно и справедливо. Дано съдът се отнесе наистина сериозно и задълбочено в изучаването им.

Анонимен каза...

Гранчаров ще загуби това дело. Защото справедливостта е на страната на госпожа Анастасова, а зад нея стои целия сплотен колектив на Тет Ленин. Ние повече не можем да търпим некадърен тунеядец като Гранчаров който при това си е ваобразил, че е център на света. Нека да си преподава в интернет, но повече няма да стъпи не само в нашето, но и в нито едно друго училище.

Unknown каза...

Бре да му се не види, толкова праволинейна и целеустремена другарка! Па ний си мислим, че комунизма може и да си тръгне!

Unknown каза...

Бре да му се не види, толкова праволинейна и целеустремена другарка! Па ний си мислим, че комунизма може и да си тръгне!