Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 12 юли 2017 г.

"В този ред на мисли..."Някаква крайно тъпа директорка на едно училище, преструвайки се на много умна и на мислеща, постоянно повтаряла в своите словоизлияния пред учителския съвет: "В този ред на мисли... в този ред на мисли... в този ред на мисли..."

Случаят е действителен, нищо не си измислям... знаете, аз не съм нищо друго освен прилежен хроникьор на ставащото в живота ни.

На ставащото в тъй приказното ни отечество МУТРОЛАНДИЯ...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Ами също като вас, който като робот повтаряте "И така нататък. И така нататък. И така нататък. И така нататък..........."

Ангел Грънчаров каза...

Разликата, другарко, между мен и нея е колкото е разстоянието от небето от земята. Тя не може да се сравнява с мен. Аз обитавам съвършено друга планета, тази на Мисълта и Духа. Аз съм философ, мислител, свободен човек и прочие. Ще си казвам каквото искам и ще ме търпиш. Анадъмо?

Анонимен каза...

По-кротко.
Всеки може да говори квото си иска, вкл. споменатата директорка. А вие ще търпите. АнЪдъмо?

Анонимен каза...

Много е отворена таз твоя другарка Анастасова бе?Малеее, каква страшна другарка била?!?!?!