Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 12 юли 2017 г.

"В този ред на мисли..."



Някаква крайно тъпа директорка на едно училище, преструвайки се на много умна и на мислеща, постоянно повтаряла в своите словоизлияния пред учителския съвет: "В този ред на мисли... в този ред на мисли... в този ред на мисли..."

Случаят е действителен, нищо не си измислям... знаете, аз не съм нищо друго освен прилежен хроникьор на ставащото в живота ни.

На ставащото в тъй приказното ни отечество МУТРОЛАНДИЯ...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Ами също като вас, който като робот повтаряте "И така нататък. И така нататък. И така нататък. И така нататък..........."

Ангел Грънчаров каза...

Разликата, другарко, между мен и нея е колкото е разстоянието от небето от земята. Тя не може да се сравнява с мен. Аз обитавам съвършено друга планета, тази на Мисълта и Духа. Аз съм философ, мислител, свободен човек и прочие. Ще си казвам каквото искам и ще ме търпиш. Анадъмо?

Анонимен каза...

По-кротко.
Всеки може да говори квото си иска, вкл. споменатата директорка. А вие ще търпите. АнЪдъмо?

Анонимен каза...

Много е отворена таз твоя другарка Анастасова бе?Малеее, каква страшна другарка била?!?!?!