Представена публикация

В Мрежата небезразлични граждани разпространяват призив за благотворителна акция във връзка с моята така незавидна ситуация

Току-що разбрах, че приятели от групата на небезразличните граждани разпространяват из Мрежата следния призив за благотворителна акция в...

понеделник, 3 юли 2017 г.

Истински големият проблем за България не са циганите, а комунистите, ченгетата, мафиотите!Не циганите извършват безнаказано грабежи за милиарди. Ако си мечтаете за "расова война", а смятате правосъдната тема за маргинална, просто избивате комплекси... (Kiril Chukanov)

Кратък мой коментар: Значи истинският проблем не е просто "циганската престъпност", а престъпността като такава, изобщо и по принцип! Какъв е смисъла да делим престъпността на "циганска" или "българска" като престъпникът си е престъпник независимо от етническата му принадлежност?!

А може би тия, които ви говорят такива омайни приказки за "циганската престъпност" го правят само за да ви отклоняват вниманието от истинския проблем у нас: вакханалията на престъпността и на престъпниците, на мафията в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ. На кой е изгодно да забравяме за престъпността (и липсата на правосъдие) с приказки за "циганската престъпност"? На истински големите престъпници, които толкова пъти ограбиха до шушка България е удобна и изгодна тази пропаганда срещу циганите, на която се връзват хиляди наивници - и така помагат на истински големите престъпници да остават безнаказани!!!

Казвал съм го много пъти, но пак ще го повтаря: за България истински големият проблем не са циганите (и не са... и хомосексуалните!), а ченгетата, комунистите, мафиотите! Тая именно престъпна сган ни граби не само 28, а цели 73 години (щото към 28-те години преход следва да се прибавят и 45 години комунизъм, в които комунистите ни грабиха така, както никой друг не ни е грабил!).

ДОБАВКА: Ако допуснем Перата, Динко и други подобни платени "патреотични" провокатори да задават дневния ред в българската политика, то тогава България я чакат страшни дни!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: