Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

сряда, 9 август 2017 г.

Добри дни не чакат българското училище - заради царящото сред учителите колосално малодушие и най-подло и дребнаво интересчийство!Като увеличава заплатите на учителите правителството ги подкупва - за да продължат да кротуват и да търпят униженията си!

Внушението на правителството е: "Който слушка - папка, който не слушка - нему ритник!". С тридесетина сребърника правителството подкупва учителите да продадат свободата си - и да продължават да търпят робското си положение.

За момента тази правителствена стратегия на отказ от всякаква промяна или реформа в образованието чрез купуване на учителските съвести сработва чудесно: робската психология сред учителското съсловие, за жалост, днес е на висота - както никога досега!

Докога ще е така ние не знаем. Но добри дни не чакат българското образование - тъкмо заради царящото сред учителите колосално малодушие!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: