Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 24 септември 2017 г.

Боже, пази България от толкова самонадеяни, но съвсем некадърни и безчестни "спасители"!



Както през кариерата си на певец (с извинение!) не изпя нито една свястна оригинална песен, както като разказвач на вицове не разказа нито един смешен или весел, т.е. нетъп виц, така и в политиката Слави Трифонов гарантирано (и вече напълно доказано!) няма да направи нищо добро.

Ако политическите му програми и действия са като песните и като "смешките" му, то с пълно основание още сега можем да кажем само едно: Боже, пази България от толкова самонадеяни, но съвсем некадърни и безчестни "спасители"!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че е истинско безобразие това, че вие, пловдивчани, гледате безучастно и оставяте 84-годишната баба Марийка да продължава да спи шести месец на улицата, на голата земя! Това е страшен грях, за който ще си платите - ако не се вразумите час по-скоро! Помогнете, моля ви се, на тази стара жена, изпаднала в беда, направете нещичко да й съдействате да си намери подходяща квартира, направете това добро, моля ви се!

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

4 коментара:

Анонимен каза...

Това е много злоба!!!Ще покаже времето.Не се "избълвай те" така!!

Maria Petrova

Анонимен каза...

Откъде-накъде лично мнение, несъвпадащо с Вашето, определяте като Злоба? Нима само толкоз можете?

Ружа Братанова

Анонимен каза...

Няма друг водещ в нито една телевизия, който да има злобното излъчване на Славчо!

Кера Лефакева

Анонимен каза...

ама той не е певец....

Atanas Gelev