Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 20 октомври 2017 г.

Трогателно-жалостив донос на мутризиращи се ученици до... падишаха, пардон, до тъй любимата им директорка



Забележете сюблимния момент: учениците искат да учат философия, а пък учителят по философия им пречел, видите ли, да учат! :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Искането е съвсем резонно.

Анонимен каза...

Кое именно е "резонното", бихте ли се пояснила? Вие знаете ли как тези учениците се държаха в часовете на Грънчаров цял срок, не позволявайки му да изпълнява задълженията си? Знаете ли че те се държаха в часовете като апаши, които бутат стара жена да се търкаля по стълбището, а пък след това се смеят, подиграват я и я упрекват, че много се била "разбързала"? Запозната ли сте с историята в този клас, в която хулиганстващите ученици, чувствайки насърчителния поглед на администрацията, се гавреха с учителя си месеци наред?!

Бивша пенсионирана учителка от тета

Анонимен каза...

Това не е писано от ученици . Това не е стил на ученици .Ангеле, ти не позна ли кой е писал това ?