Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 20 октомври 2017 г.

Много силен призив да спасим най-сетне нашата България от тиранията на разплулата се от наглост и от злоупотреби ченгесаро-комунистическа мафия


Приятели, моля ви! Помислете и ми кажете защо все още по върховете на нашата страна навсякъде се перчат все комунисти?

- Президентът е комунист, който иска да побратими държавата ни с кагебиста Путин;

- Председателят на Народното събрание доскоро също беше комунист, а сега е вече Министър на правосъдието;

- Премиерът е комунист, който се представя за демократ, а управлява с комунисти, с техните деца и внуци, с агенти на Държавна сигурност и путинофили;

- Главният прокурор е комунист, който предложи да се заличат престъпленията през годините на комунистическия режим;

- Председателят на Конституционния съд е комунист, който се гордее, че е внук на секретаря на ЦК на свирепата българска комунистическа партия Борис Велчев;

- Омбудсманът на държавата е комунистка, която продължава да развява високо червеното знаме.

Комунисти, агенти на Държавна сигурност, деца и внуци на партизани и активни борци има навсякъде в държавната и местната власт.

Комунистически изчадия са олигарсите, мутрите и всички онези, които срещаме не на всеки километър, а на всеки метър в осиротяла от тях България.

Има ли друга такава все още червена държава в Европейския съюз?

Има ли друг народ като нашия, който да търпи комунистите, които ограбиха и опустошиха пред очите ни някогашна богата и красива България?

В това време на универсална измама, с която комунистите затвориха очите и помрачиха разума на онези, които пак тръгнаха с тях моето революционно действие е да казвам истината. Това ми завещаха и моите скъпи родители, осиротели от злодеи - комунисти. Нашето семейство преживя ужасите на комунистеческия режим. Дядо ми, неврокопският пунктов войвода на най-българската организация ВМРО Атанас Попов, прадядо ми свещеник Стоян Атанасов Зимбилев и вуйчо ми Борис Мангушев, които са разстреляни от червени злодеи, се събуждат от гробовете си и ме питат защо комунистите продължават да управляват Родината, за която те не пожалиха живота си!

България е още в пазвите на комунизма: защото само в нея не беше приложен Закон за лустрация на комунистическата сган, която продължава да я управлява.

Е, приятели! Не се страхувайте, а кажете не е ли истина това,което споделих с вас? Няма ли най-после да спасим България от това червено котило? Ако не направим това, нашите деца, внуци и правнуци няма да ни простят!

Атанас Попов (цитиран от Райна Йорданова)

Кратък мой коментар: Прав си напълно, уважаеми г-н Попов, самата истина говориш! Чест ти прави, че пишеш това! Крайно време е тези факти да се повтарят докато стигнат до съзнанието на всеки честен българин. Крайно време е да низвергнем от власт разплулата се от злоупотреби и от разврат ченгесаро-комунистическа мафия, която разпъна на кръст нашата България! Изцяло съм съгласен с теб! Хвала на такива българи, които не се оставят да бъдат будалкани! И които са постигнали истината, без която никога няма да постигнем свободата си!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

4 коментара:

Анонимен каза...

Във властта са, защото си осигуриха икономическата власт. Започнаха да си я осигуряват още в началото на осемдесетте години чрез изнесения близо 15-милиарден дълг, чрез външнотърговските дружества. После след 1989-та те си бяха все на власт до 1997-ма и си преразпределяха парите. Укрепиха се и "пуснаха" за малко ОДС да спечели властта, за да им отвори пътя към Европа, НАТО и "капитализма". Дотогава никой не се и опита да направи някаква реформа. Намери се един смел държавник, който свърши много неща. Благодарение на него бяхме поканени да членуваме в НАТО и ЕС. Той обърна пътя на България към Европа и ценностите, към които тя би следвало да принадлежи. Онези само изчакваха. Да - голяма част от тях изкупиха фалиращите държавни предприятия. И не само фалиращите, просто те имаха пари. После му "видяха сметката". Цялата медийна машина бе впрегната в оплюване и насъскване на непроумяващата нищо тълпа. Тя и досега не проумява нищо. /Густав Льобон/. И доведоха Измамника. Възторжено тълпата го прегърна и му повЕрва. А Измамникът се накраде на воля. После ... стана тя, каквато стана. Стана това, което е сега. Да не се оплаква никой - с изключение на четири години истинско управление, след 1989-та България е грабена и доразграбвана все от комунистите. Че и досега. Това е!

Tatyana Koleva

Ангел Грънчаров каза...

Изцяло споделям. Самата истина е това. Многократно сам съм я казвал. Много хора обаче не я знаят и са заблудени. Тази истина трябва да стигне до съзнанието на всеки българин. И едва тогава ще се роди надежда за промяна на пагубното статукво.

Анонимен каза...

Ами да, ама защо в селската си изолираност мислите че на Запад не го виждаме? Кога нахалните до безкрайност бълхари, избили 2600 души за да се нагласят към Европа, а Германия обеси 11 нацисти, та кога теа нахални бълхарски задници ще разберат че са прости като... задник и никак, ама никак немат ум да са Европа, а аз им препоръчвам да се огледат за стария им господар Турция - бълхарите са такива долни предатели-овчари, че те не стават за Русия и за чеп за зеле, да цитирам простак Карбовски... Турция е толерантна, тя ще приеме обратно безмозъчната бълхарска рая, незнайно защо получила от Русия свобода и държава, с които не знае кво да прави - рая с държава, СМЕХ...

Ангел Грънчаров каза...

"Австралиецо", Русия не може да дава на другите народи това, което тя сама няма, а именно свобода! Толкова ли ти е трудно да разбереш тази толкова проста истина?