Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 2 октомври 2017 г.

Призовавам всички, които най-добре познават моя труд и споделят ценностите ми: подкрепете ме и също така призовете приятелите си да ме подкрепят!


Ето последните писма, които си обменихме с г-жа Аделина Стефанова от Класацията „Новатори в образованието“ 2017 г.:

Гласуване на публиката - Новатори в образованието

Уважаеми кандидати,

От днес до 20-ти октомври ще продължи гласуването в класацията „Новатори в образованието“ 2017.

Освен журито, публиката също ще има възможност да избере един от Вас, който ще получи „Награда на публиката“. Гласуването се провежда в нашата Фейсбук страница на ето този адрес.

Победител ще бъде този от Вас, който събере най-много харесвания на снимката си до 20-ти октомври.

Благодаря Ви за участието в класацията и усилията, които полагате, за да направите България едно по-добро място за всички нас!

Пожелавам Ви успех!

Поздрави,

Аделина Стефанова

Ангел Грънчаров: Благодаря много!

Може ли да рекламираме гласуването в класацията? Или това ще се възприема като нечестност? Примерно ако призове човек приятелите си в Мрежата да гласуват това няма ли да опорочи вота? Питам, мисля, че тия въпроси си заслужава да ги зададе човек - и да бъдат обсъдени?

Хубав ден Ви желая!

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров

Здравейте,

Наградата на публиката е именно за това – да призовете хората, които най-добре познават Вашия труд да ви подкрепят. Споделяйте!

Поздрави,

Аделина Стефанова
Класация „Новатори в образованието“ 2017

И тъй:

Призовавам всички, които познават моя труд и споделят ценностите ми: подкрепете ме и също така призовете приятелите си да ме подкрепят! Предварително най-сърдечно ви благодаря! С вашата подкрепа не само можете да ми осигурите престижно място в Класацията, но и можете много да ми помогнете за излизането ми от тежката ситуация, в която се намирам сега: безработен съм, фактически съм с отнети преподавателски права, отритнат съм от системата на образованието, превърнат съм зорлем в неин дисидент, поставен съм във възможно най-унизително положение, принуден съм да водя нов тежък съдебен процес за да си върна правата, за да си защитя достойнството от посегателствата на толкова наглата образователна бюрокрация, действаща по нескриван мутренски начин. Сега имате възможността с гласа си не само да ме подкрепите, а направо и да ме спасите. Изобщо не преувеличавам. Та затова ще завърша ето как: ако правдата и справедливостта изобщо значат за вас нещо, подкрепете ме!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

9 коментара:

Анонимен каза...

По-идиотски начин на определяне на победителя нямаше как да измислят. Българска работа.

Ангел Грънчаров каза...

Това е класиране на публиката. Няма как да е иначе. Нищо идиотско няма в него. Така се прави всяко класиране на публиката. Чрез гласуване.

Анонимен каза...

Готово.

Tatyana Koleva

Анонимен каза...

Няма и места в гимназиите? Нещо... учебници, просвета?

Kristina Krysteva

Ангел Грънчаров каза...

Места има, но не за такива като мен. Който не е типов учител, който като мен има изяви на свободолюбив учител-личност, за такъв няма място в образователната система на скуката и на чистото административно "учене"...

Анонимен каза...

Проблема е че ставаш неудобен за някои хора (директори) и те явно те възприемат за заплаха, щото работата им не е много чиста. За мен г-жа Анастасова с действията си показва че целта й е да ти запуши устата и като я гледам отстрани не й пука особено, че вкарва хората в парадоксална ситуация, наместо като директор да седне и да обсъди проблема с човек, тя директно го унижава и компрометира и "копае" в тая насока.

Angel Angelov

Анонимен каза...

Добре, става...

Rumen Vurbanov Stoyanov

Ангел Грънчаров каза...

Angel Angelov, аз лично смятам, че тя показа този героизъм в преследването ми не защото е така смела, а защото получи нареждане от висшестоящо властно лице да бъда опраскан; това обяснява извънредната й дързост. Тя няма такава смелост ако нямаше нареждане да ме опраска. А за кого съм действителна заплаха, кой даде поръчката и нареждането да бъда опраскан е задача, която не е трудна за решаване. Аз съм крайно неудобен за властимеющата ченгесарско-мафиотско-мутренска каста.

Анонимен каза...

Ша спечелиш, спор нема. :)